IEEJA

Posted by [info]inese_tk on 2021.11.09 at 23:47
dārgie biedri. man te kādus postus zemāk daži jau tā kā izrādīja interesi, bet nupat jautāju un piedāvājos nopietni. man vajag izmēģinājuma un treniņtrušus manai meža tripu lietai. lai varētu pieslīpēt, noslīpēt, uzkrāt pieredzi, saprast problēmlietas/vietas un arī praktiskos aspektus - pašizmaksas utt. pagaidām esmu vedusi pārāk maz un pārāk pazīstamus cilvēkus, lai varētu atrast visus zemūdens akmeņus utt.

doma īsumā tāda - ejam pa mežu 7-10 km (ja gribas var arī vairāk). ejot klusējam => klusuma meditācija. nonākam pie ezera. tripotāji saguļas hamokos un es situ bungas => bungu meditācija. pēc tam uzkožam kko vegānisku, ko nu man katrā reiz būs bijusi iedvesma gatavot, iedzeram čagas tēju, patusējam pie ugunskura, parunājamies un varam ielīst arī aukstā ūdenī. pagaidām vedu max 2 cilvēkus (vēl gan nav sanācis, līdz šim esmu gājusi tikai ar vienu), bet pamatdoma tāpat ir par max 3 vienlaicīgi. par sīkākām detaļām vienosimies privāti.

es, protams, nezinu vai kāds pieteiksies, var jau gadīties, ka nepiesakās, bet, ja nu tomēr pēkšņi visa ciba sagrib, tad šobrīd saku tā, ka varētu izvest 3-5 izmēģinājuma trusīšus/cibiņus un priekšroka tiem, kas var to ieplānot salīdzinoši drīzāk. un ne tādā dienā, kad sola intensīvu un ilgstošu lietu vai ekstrēmu aukstumu vai sniegputeni. iet jau var jebkādā laikā, bet bundziņām ne visai patīk slapjums un liels aukstums.

no trusīša tiek gaidīta tikai atkulšanās līdz pasaulei skaistākajai mazpilsētai un fīdbeks.












gaidu, kad pabeigs zīmēties logo un montēties video un tad taisīšu arī tīklus un lapas ar jēdzīgākā veidā noformētu informāciju, nekā šiten. bet vēl jāpagaida. tikmēr vajag praktizēties.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.