Posted by [info]inese_tk on 2021.09.12 at 22:16
mani vw sakarā ir iebaidījusi pieredze ar mūsu bijušo 4. golfu. tā bija šausmīga mašīna, kurai bija visādas problēmas par kurām dažādos servisos mehāniķi grozīja galvu un nevarēja atrast izcelsmi, attiecīgi mēs ar viņām turpinājām dzīvot, jo nebija naudas citai mašīnai.
divas jaukākās bija - slāpa nost samazinot ātrumu - piemēram, pirms pagriezieniem vai krustojumos. iemetot zemākā ātrumā gan varēja atdzīvināt, bet tomēr ne visai patīkami. otra - regulāri izpūta eļļu pa motortelpu. neviens tā arī nevarēja atrast tam iemeslu. tad nu vienmēr vadāju līdzi lielus eļļas krājumus (baigi ekoloģiski un ekonomiski).
+ vēl visādi mazliet mazāk apgrūtinoši, bet ne mazāk kaitinoši sīkumi

šobrīd mums ir pieklīdis 02. gada Pasāts. varu piekrist, ka ir viņam lietas, kas nostrādātas labāk un kvalitatīvākas nekā Mondeo. piemēram, amortiņi ir labāki. bet vismaz pēc odometra viņam ir ~2x mazāks nobraukums nekā Mondeo (diezgan neticami, jāatzīst). nujā un viņam ātrumkloķis mēdz vnk palikt rokā un nelikties robā :D

volvo patīk, jo ir pieredze ar tēta 98. gada V70, ar kuru joprojām ir ļoti, ļoti patīkami braukt. bet nu jā, XC70 ir gan ievērojami dārgāki nekā citi +/- tā vecuma universāļi, gan remonti dārgi nekā vw vai tam pašam fordam.

ai, mašīnu meklēšana un pirkšana ir tā lieta, kas man pieaugušo dzīvē tiešām nepatīk

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.