maijs
Posted by inese_tk on 2021.05.02 at 22:25uz pannas mazliet apcep sīki sagrieztu sarkano sīpolu, tad ar standziņām piespiež 2-3 ķiplokdaiviņas, tad pieber kubiņos sagrieztu kūpinātu tofu. visu drusku pacep, tad met uz pannas otro, nelielo dārza sparģeļu ražu, salauztu gabaliņos. piegāž paciņu oatly auzu krēma (brūnajā paciņā), pusglāzi sausa baltvīna, krietnu riekšavu rauga pārslas, sāli, piparus, timiānu no dobes un sutina uz vidējas uguns bez vāka. kamēr sutinās, liek vārīties krāsaino gliemežvāku pastu un uz sausas pannas apgrauzdē drupinātus valriekstus. + sagriež ledussalātu, redīsus un gurķi un sajauc ar balzamiko un ķirbju sēklu eļļu. kad pasta gatava un viss sasutinājies, sutinājumā iegāž valriekstus. visu pasniedz ar baltvīnu. pēc tam šķīvjus un pannu izslauka ar maizes riecientiņu.