aprīlis

Posted by [info]inese_tk on 2021.04.09 at 19:32
citās ziņās
* šodien nogājām 15 km ekspedīcijā ar zirgiem pie rokas. izgājām daļu no Miegupes takas, gar Mīlestības akmeni un gribējām apciemot Pekas kalnu, bet kalns nebija gatavs mūs uzņemt - mēs kaut kā bijām tam pavisam blakus, bet nemanot vienkārši apgājām tam apkārt. ja kādam interesē Miegupes taka - tā ir gadiem visai pamesta novārtā. marķējums šur tur ir, šur tur nav, daļa no takas patiesībā iet arī caur mūsu zirgu ganībām un, lai tur tiktu jālien caur elektrisko ganu. nekādu izcilu un neparastu dabas jaukumu šai takā nav, bet iet gar upēm jau allažiņ ir jauki, tāpēc, ja nav svarīga labiekārtotība un nepārprotams marķējums - var iet.
* šodien jauks vējiņš. pagalmā, mūsu acu priekšā, nogāzās liela priede. bet kaut kā pilnīgi perfekti neko neskarot - neuzkrita ne bērzu sulas maisam, ne ķirsim, nedz arī aizsniedzās līdz saimniecības ēkai. teorētiski lielākā daļa no viņas atrodas ne-manā zemē, bet īpašnieks tik ļoti neliekas ne zinis par to čūkslāju, ka laikam beidzot jānopērk normāls motorzāģis un viņa jāieskavandžo malkai
* mani nervi netur to kaķi. kopš vakardienas rīta nav redzēts. paēda brokastis un aizgāja savās gaitās. nesen vēl pazaudēja siksniņu ar žetoniņu. siksniņu paspēju nopirkt un uzlikt jaunu, bet žetoniņu gan šajā pilsētā nevar uztaisīt. viņš gan ir arī čipēts. es kādreiz tik ļoti neuztraucos par kaķu privāto dzīvi, bet kopš gadījuma ar Vilnīti, esmu kļuvusi ļoti bažīga un nervoza. turiet ķepiņas, lai drīz pārrodas.

upd. kaķis atnāca. 35 stundas, bļe.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.