marts

Posted by [info]inese_tk on 2021.03.21 at 12:51
saulgriežu rīts bija ass un stindzīgs. ap deviņiem apsegloju zirgu un aizjāju apvidū. zeme bija sasalusi kukuržņos un jāt varēja tikai soļos. Mūrmuižas plašumos pūta mežonīgs vējš un es traki nosalu. zirgs teica, ka viņam noriebušies ierastie maršruti un aizveda mani nelielā ekskursijā caur brikšņiem. man ļoti patīk, ka viņš izrāda tādas iniciatīvas. īpaši virzienā prom no mājām. saule bija spoža, debesis zilas un dziedāja cīruļi. ķīvītes ar jau kādu laiku ir mājās. un dzeņveidīgie viens pēc otra bārsta savus pavasara saucienus.
braucot mājās atradu notriektu meža pūci. nonesu no ceļa, noguldīju zem eglēm, atvainojos, palūdzu atļauju un paņēmu vienu viņas spārnu. tas tagad žāvējas kastē starp biezām kukurūzas miltu kārtām. cerams izžūs un nesāks bojāties. ļoti skaists.
rajona stilīgākajā veikalā nopirku kļavu sulas un mājās ceptu baltmaizi, dziedāšanas biedrene atveda olas Lieldienām no savas mammas saimniecības. par godu saulgriežiem sacepu apaļus kurkumsaulainaus falafelus, ko kopā ar svaigiem dārzeņiem un zemesriekstu sviesta mērci tinām saulainapaļās tortiļās.
mazliet padarīju jogu un pameditēju. biju domājusi atklāt arī peldsezonu, bet tā, kā no rīta traki nosalu un sākās mr, tad atcēlu uz kādu laikapstākļu ziņā jaukāku dienu.
pavasara ekvinokcijas vakars pienāca ar negantu puteni un aukstu, vētras izpūstu māju.

Uz Vilnīša kapa zied sniegpulkstenīši

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.