2019

Posted by [info]inese_tk on 2020.01.03 at 01:23
man patika 2019. gads. brīžiem bija grūti, brīžiem bija depresīvi, brīžiem bija daudz trauksmes un stresa (vienā periodā pat biju atsākusi nakts svīšanu), bet es daudz labi pavadīju laiku, daudz ko iemācījos, tiku galā ar dažādiem interesantiem un ne tik interesantiem izaicinājumiem. man apkārt bija daudz foršu un brīnišķīgu cilvēku. bija mazliet par daudz noslogota vasara un rudens sākums. bija par maz laika atpūtai un namiņam un dārzam. to es šogad gribētu vairāk. finansiāli bija visai ok. šogad varētu gadīties, ka ir sūdīgāk, bet tad jau redzēs. ļoti daudz naktī un tumsā nobraukti kilometri. daudz nobraukti kilometri vispār. gribētos vairāk laika veltīt zirgam - šams bija ļoti labā prātā un atvērts visādiem piedāvājumiem un ierosinājumiem. attiecībās gribētos vairāk laika kopā, nedomājot un nerunājot par darbu. un vairāk ekskursiju un ceļojumu. 2019. biju Spānijā un Anglijā, bet abās reizes bez dzīvesbiedra. uzsāku praktizēt intermittent fastingu. ļoti kruti. ar visādiem izkritieniem no ritma praktizēju jau kopš augusta. priecājos, ka pagaidām spēju pie tā atgriezties un turpināt. atvērās skriešanas čakra, jo sapratu, kas manā prātā mani traucē. rudens sākumā gan pārstāju, bet tas nekas. kaut kad jau atkal skriešu. un decembrī atsāku vingrot un jogot. ļoti, ļoti kruta sajūta. kā ielaist ķermenī svaigu gaisu, kura tur pietrūcis ļoti, ļoti sen. cerams, arī pie šī sanāks pieturēties ilgtermiņā. pārāk maz mūzikas - ļoti pietrūkst foršu koncertu. Līgu mēģus arī daudz sanāca bastot un tur nekas tāds jauns un svaigs nav noticis. šogad vajadzētu saņemties. gada klausītākā grupa - Low. daudz peldēju. līdz novembrim. pēc savas laikapstākļu gaumes būtu varējusi vēl ilgāk, bet novembra pirmajā pusē sanāca ļoti intensīvi pa Rīgu dzīvot, tāpēc peldsezona tā arī apstājās un vairs neatsākās. diezgan daudz laika esmu pavadījusi pastaigājoties. pārsvarā pa mežu. mēģināju atsākt iet pie psihoterapeita, bet man kaut kā vairs neklapēja ar manu terapeiti un citu meklēt nesaņēmos.

gan jau bija vēl kas svarīgs vai nozīmīgs vai atzīmēšanas vērts, bet šobrīd vairāk neatminos. katrā ziņā - paldies, bija labi un nebija garlaicīgi.



janvāris
palaidām tautās Līgu pH3 ierakstu. virtuālā formātā
nomira Miegs
aizvērās Aptieka

februāris
"ziemas zen moments ir sēdēt virtuvē pie loga un skatīties kā snieg (vai nesnieg) un vērot kā putni apmeklē restorānu "Pie dzidrās". fonā, protams, sprakšķēdamai, jākuras plītij"
neviennozīmīgā producēšanas pieredze ar "Zvēri ir nemierīgi"

marts
komandējums uz IETM mītingu Hallā

aprīlis
ar Līgām ciemos pie Līgas Barselonā
ekskursija uz Kornetiem
"es tik ēdu sparģeļus un mulčēju"
17. aprīlī atklāju peldsezonu

maijs
"šogad kaut kā vieglāk ar dārzu iet. ne fiziski, bet psiholoģiski. mazāk trauksmes un vainas sajūtas."
augsto dobju projekts
11 gadi kopā un 8. kāzu jubileja
Munameģis
Skābais lietus Martinā Īdenā VDT
"kākāefs man nedod naudu"

jūnijs
Omju prodakšens un pirmizrāde Lampā
"es negribu doties uz Rīgu"
"kopumā šī ir bijusi brīnišķīga un brīnumaina teātra sezona"
"ezers ir mana baznīca. t.i. pēc peldēšanās jūtos tā, kā iztēlojos, ka varētu justies kāds ticīgs cilvēks pēc baznīcas. tā rāmi, mierīgi, skaidri, gaiši un mazliet apcerīgi."
nomira kompis
Tūja

jūlijs
"kļuvis kaut kā viegli mīlēt cilvēkus. tas vispār ir mans dabiskais stāvoklis, bet ir bijuši arī visai gari periodi, kad ar to bijušas problēmas. cerams nepāries tuvākajā laikā."
stirna dārzā
skābe
"Mūžīgā izlaušanās" un aktrisēšana VVTF
atsāku skriet (un kādu laiku pat turpināju)
" tas, ko es daru savā šobrīdējā darbavietā ir - mācos, ka viss ir iespējams. man kopumā diezgan dziļi, no manas personīgās eksistences pirmsākumiem, ir iebūvēts, ka nekas nav iespējams vai arī, ja ir, tad tas ir tik drausmīgi grūti un sarežģīti, ka nav vērts"

augusts
Sansusī
atgriezās kompis
sākās garāžas demontāža
pavisam mazliet atvaļinājuma
romantiskais trips uz Pāvilostu
intermittent fastings
nopirku zirgam Ghost seglus

septembris
Zvārtava
"Hermaņa Vēlā mīla mani vīla"
Jelgava 94 & Tesa
"esmu tikusi tik tālu, ka vakar uzstājos cirka manēžā. baltu zirgu nebija, vienradži gan"
"Saltland ne visai - pārāk ļurīgi. Bet Stetsons/Gureckis kreizī kruti"

oktobris
sākās Vecmāmiņu valsts viesizrāžu tūre
"vakar pamodos Smiltenē, samīļoju zirgu Mūrmuižā, nopeldējos Sauriešu karjerā, apmeklēju koncertu Viļņā un aizmigu Salaspilī"
"pēdējā laikā mana dzīve man pašai asociējas ar braukšanu tumsā. es tikai braucu un braucu un apkārt ir bieza, melna tumsa"

novembris
novembra pirmajās dienās noslēdzu peldsezonu
"mūs izseko tumsa"
"Fake News!" kostīmu mākslinieciskošana
"turpinu priecāties, ka šajā darbā un kolektīvā ir iespēja izpausties dažādos veidos un justies droši to darot"
Lielais Kristaps
Spēlmaņu nakts
"nepatika Baltais helītis"

decembris
"šis decembris nav baigais izņēmums miega traucējumu jomā"
atsāku vingrot/darīt jogu
"ir sajūta, ka šis gads beidzas ar kaut kādu tādu gaišu cerību"
video

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.