oktobris

Posted by [info]inese_tk on 2018.10.23 at 18:29
izraisīju CSN. Teikā. pa lielam waze dēļ - bija uzkāries, tad atkārās un sāka bļaut turn right, bet es biju 2. joslā. likās, ka paspēšu, bet nepaspēju. dabūju busiņu aizmugures labajā stūrī. bamperis čupā un spārns arī ielocīts. brīnumaini, bet lukturi neizbira un darbojas, arī bagažnieka vāks veras bez problēmām. mašīna kopumā mierīgi braucama un lietojama.
stulbākais, ka man, kā izrādās, šodien nemaz nebija jābrauc uz Rīgu. tikai rīt. sajaucu dienas. nebūtu sajaukusi, nebūtu tur bijusi. par laimi busiņa vadītājs tāds jauks un mierīgs. no Priekuļiem. tagad zvanos pa ss-u un meklēju bamperi. tas sīkums. spārns tāda sāpīgāka lieta.

protams, ne jau waze vainīgs, bet mana neuzmanība. es vispār ļoti ilgi izvairījos lietot waze. ja bija jābrauc uz nezināmu vietu, pirms tam kārtīgi apskatījos kartē un iegaumēju maršrutu. ja galīgi aizmirsu vai sajaucu, piestāju malā un paskatījos vēlreiz kartē. pēdējā laikā esmu palaidusies un vairs tā nedaru, jo waze taču izdarīs manā vietā un vēl par mentiem pabrīdinās (attiecīgi arī ātrumu var mierīgi pārsniegt).

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.