Posted by [info]inese_tk on 2017.09.05 at 20:19
cepeškrāsnī uz plāts (un cepampapīra, ja negribas mazgāt plāti) saliek veselus, ne pārāk lielus tomātus, pārgrieztas un iztīrītas paprikas (man bija mazas un uz pusēm, lielākas varbūt 3 daļās), uz pusēm pārgrieztus, notīrītus, nelielus baltos sīpolus, veselu, nenotīrītu ķiplokgalviņu, pāris rozmarīna zariņus (var likt tieši virsū dārzeņiem, lai savelkas labāk). pārslaka ar olīveļļu, balzamiko etiķi, uzber sāli un piparus un liek cepeškrāsnī - cep kamēr mīksti.

katliņā apcep sarīvētu burkānu, piemet pārējos dārzeņus (ķiploku pirms tam notīrot) un daļu no rozmarīna (tikai lapiņas, protams, zariņus met ārā) tad paskatās un padomā, ka liekas, ka būs drusku par maz, tāpēc ātri nomizo un sīki, sīki sasmalcina vienu kartupeli (bet gan jau var atrast labāku brīdi, kad to pievienot, piemēram sagrieztu ripās jau cepeškrāsnī). pielej kokospiena bundžu, piemet baziliku, drusku vēl sāli (ja taisās pasniegt ar sāļiem čipsiem, tad baigi nevajag aizrauties), piparus, kūpinātas paprikas pulveri. visu savāra, sablendē, ielej šķīvī, izdekorē ar melno olīvu kalniņu šķīvja vidū un piekož klāt kaut kādus foršus čipsus ar ne pārāk uzbāzīgu garšu.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.