"BR Balss"


29. Jūlijs 2003

(bez virsraksta) @ 20:44

Garīgais:: calm
Muzons: Gonzales - Gringo Star

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]infernaalis
Date: 29. Jūlijs 2003 - 21:49
(Link)
Jā, nu, es tātad labprāt gribētu būt nenormāls, jo tagad būtu dikti priecīgs, ja bērnībā būtu apguvis akordeona (un gandrīz dajebkura instrumenta) spēli.
Un par besīšanu - besī slikti ielu muzikanti, tāpat kā slikti estrādes muzikanti vai slikti jebkuras citas nodarbes pārstāvji, taču tepat Rīgā ir daži tādi ielu muzikanti, ka es labprāt apstājos un baudu. Pāris reizes ir izdevies redzēt pie "Krievu Drāmas teātra" kādu ģitāristu, kura vārdu gan nezinu (bet meistarīgs pēc vella) kopā ar Juriju Širokovu, kura spēles stils un skaņa, kuru viņš panāk ar savu basenīti skaitās īstena apbrīna vērta un atkārtot to skanējumu var tiešām retais (vismaz Latvijā - neviens).
[User Picture Icon]
From:[info]indigo_kid
Date: 30. Jūlijs 2003 - 04:33
(Link)
Bļin, nu estrādes mākslinieki vismaz nav jādzird piespiedu kārtā, bet Latvijā ielu muzikanti ir tiešām parodija. Dānijā bija 2 tiešām ahujennie muzikanti - viens kaut kāds narkomāns laikam ar modificētu ģitāru un viens džeks ar Maikam Staipam ĻOTI līdzīgu balsi. Vot tā ir ielu muzicēšana. Fuck visus tos akordeonistus un polkas dejotājas!
From:[info]omeega
Date: 1. Augusts 2003 - 09:30
(Link)
Shirokovs ir apbriinojams basgjitaarists. Tas nu ir noteikti. Un tas gjitaarists- tas vareetu buut viirs, kas paziistams kaa BBMax.

"BR Balss"