"BR Balss"


29. Jūlijs 2003

(bez virsraksta) @ 20:44

Garīgais:: calm
Muzons: Gonzales - Gringo Star

Skatījos šodien ziņās sižetu par tiem brāļiem drāzējiem. Vot nesaprotu - vai tiešām nav vieglāk tādus uzreiz nobliezt, lai nebojā citiem dzīvi. Skaidrs tak, ka no tādiem normāli cilvēki nekad nesanāks (normāli cilvēki nespēlē akordeonu), piedevām viņi jau Savienības laikā sēdējuši par to pašu. Es domāju, ka daudziem besī ārā visi tie izpistie ielu muzikanti, bet, ja viņi bonusā vēl izvaro izvaro mazas meitenes, tad bez domāšanas jāšauj nost vai arī jānodod normālu cilvēku rokās, lai tie izdomā, kā viņus novākt.
 

Comments

 
From:[info]shutup
Date: 29. Jūlijs 2003 - 20:47
(Link)
es arii skatiijos..
da kaut kaac stulbums
:D
[User Picture Icon]
From:[info]indigo_kid
Date: 30. Jūlijs 2003 - 04:40
(Link)
Smieklīgs tur nekas nav
[User Picture Icon]
From:[info]_dievs
Date: 29. Jūlijs 2003 - 20:48
(Link)
es domaaju, ka sadedzinaashana buutu interesantaaka ;)
[User Picture Icon]
From:[info]aminoskaabe
Date: 29. Jūlijs 2003 - 21:14
(Link)
patiesībā arī tas pats cietums būs viņiem visai laba, reāla mācībiņa. Centrālcietums, kā zināms sastāv no kopējām kamerām, ku īpaši zema vieta tiek ierādīta izvarotājiem, slimajiem. Var būt pilnīgi drošs, ka gulēs viņi ļoti tuvu tai pašai "toletei", mantas viņiem tiks atņemtas un vakaros bargie kungi viņus izmīlēs visos caurumos. tikai tas nu laikam ir atkarīgs vairāk no tā, cik precīzus pierādījums spēs uzrādīt prokurors un no tā, ko lems tiesa. ar tādu kriminālo vēsturi, izdarītā smagumu, es nezinu, cik naivam tiesnesim ir jābūt, lai par viņiem apžēlotos.
ķā zināms daudz šādu gadījumu beidzas ar pašnāvību...
[User Picture Icon]
From:[info]indigo_kid
Date: 30. Jūlijs 2003 - 04:39
(Link)
Redzi, viņi jau ir sēdējuši, un kā redzams nekādu mācību nav guvuši. Es pat būtu gatavs kādu piecīti samaksāt, lai tādiem parādītu, kas ir kas. Ar urbi pamasētu ānusu, ar īlenu sacaurumotu viņiem pimpjus, patrenētos ķirurga amatā utt. Maz neliktos, beigās vienalga novāktu. Mūsdienu sistēmai laikam tādi liekas baigi noderīgi elementi, ka tik maigi izturas pret tādiem.
Sen esmu teicis, ka jātiek pie varas - jāuzliek mīkstas visiem Eiropas pediņiem un jāattiecas pret visiem kropļiem kā nākas.
From:[info]omeega
Date: 1. Augusts 2003 - 09:29
(Link)
Hmm...peec shitaa Tava ieraksta spriezhot, diezko veselaaks par tiem diviem Tu neizklausies.
[User Picture Icon]
From:[info]indigo_kid
Date: 2. Augusts 2003 - 20:42
(Link)
Ja tev vesels skaitās tikai tāds, kas ar prieku maksā naudu, lai tādiem kropļiem cietumā būtu laba dzīve, tad es tiešām esmu slims.
[User Picture Icon]
From:[info]infernaalis
Date: 29. Jūlijs 2003 - 21:49
(Link)
Jā, nu, es tātad labprāt gribētu būt nenormāls, jo tagad būtu dikti priecīgs, ja bērnībā būtu apguvis akordeona (un gandrīz dajebkura instrumenta) spēli.
Un par besīšanu - besī slikti ielu muzikanti, tāpat kā slikti estrādes muzikanti vai slikti jebkuras citas nodarbes pārstāvji, taču tepat Rīgā ir daži tādi ielu muzikanti, ka es labprāt apstājos un baudu. Pāris reizes ir izdevies redzēt pie "Krievu Drāmas teātra" kādu ģitāristu, kura vārdu gan nezinu (bet meistarīgs pēc vella) kopā ar Juriju Širokovu, kura spēles stils un skaņa, kuru viņš panāk ar savu basenīti skaitās īstena apbrīna vērta un atkārtot to skanējumu var tiešām retais (vismaz Latvijā - neviens).
[User Picture Icon]
From:[info]indigo_kid
Date: 30. Jūlijs 2003 - 04:33
(Link)
Bļin, nu estrādes mākslinieki vismaz nav jādzird piespiedu kārtā, bet Latvijā ielu muzikanti ir tiešām parodija. Dānijā bija 2 tiešām ahujennie muzikanti - viens kaut kāds narkomāns laikam ar modificētu ģitāru un viens džeks ar Maikam Staipam ĻOTI līdzīgu balsi. Vot tā ir ielu muzicēšana. Fuck visus tos akordeonistus un polkas dejotājas!
From:[info]omeega
Date: 1. Augusts 2003 - 09:30
(Link)
Shirokovs ir apbriinojams basgjitaarists. Tas nu ir noteikti. Un tas gjitaarists- tas vareetu buut viirs, kas paziistams kaa BBMax.

"BR Balss"