"BR Balss"


19. Oktobris 2004

nacisms @ 18:05

Muzons: Einstürzende Neubauten - Sabrina

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]indigo_kid
Date: 20. Oktobris 2004 - 01:21
(Link)
Hmm, man gan liekas, ka nihilists drīzāk jau esi tu. Pēc definīcijas tas ir cilvēks, kas noraida vispārpieņemtās tikumiskās normas, principus, vērtības, kā arī apšauba eksistences jēgu. Es neko nenoraidu un neapšaubu, tikai uzskatu, ka var būt arī savādāk.
Nē, cilvēkus atceras pēc viņu darbiem, nevis uzskatiem. Vēlme būt slavenam (arī tādam, lai tevi pēc nāves atcerētos), manuprāt, vairāk raksturīga mazām meitenēm. Vēlme mainīt pasauli - egoistiem (varbūt tev liekas, ka padarīsi pasauli labāku, bet padomā, vai pasaule to grib un vai tai tas arī liksies labāk).
Jā, par kultūru saplūšanu es labprāt intelektuāli paspriedelētu. Kādas no tā negatīvas sekas? Nekādas. Tas ir normāls process, kas ir noticis vienmēr. Nesaprotu, kāpēc mūsdienās tas tiek tik slimīgi uztverts (atkal nacisms?).
Arī par tevi aizmirsīs. Pasaule atceras varoņus. Varoņi nedzimst Sviesta Cibā.
From:[info]dark_entrant
Date: 20. Oktobris 2004 - 01:36
(Link)
Ha, nu par to, ka varonji nedzimst cibaa es neshaubos, un droshi vien, ka pasaule par mani aizmirsiis, bet tev uz to ir lielaakas izredzes. Pasauli padariit labaaku tieshaam ir mana egoistiskaa izpausme, jo perfekta pasaule ir taada pasaule, kas perfekta shkjiet vienam cilveekam. Perfekta pasaule diviem un vairaak cilveekiem jau ir neiespeejama.

"BR Balss"