25 Jūnijs 2008 @ 10:08
Viss ir beidzies laimīgi.  
Šodiena jau ir pēc visiem garajiem svētkiem un brīvdienām. Beidzot viss ir nosvinēts. Lai gan nē - vēl rīt jāsvin ar nu jau bijušajām kolēģēm.

Sestdien beidzot bija izlaidums. Necerēti ātrs (apm. 30 min.), silts, smaržīgs un neiedomājami smaidīgs pasākums. Lai arī nebija kārtīgas atvadīšanās no visiem, tomēr ir sajūta - viss ir beidzies, un labi, ka tā.
Ar saviem viesiem devos atpakaļ uz Ogri, paciemojos pa mājām un pēc tam devos svinībās apvienojot trīs svētkus vienā svinot draudzenes dārzā. Riktigi pa feino ar visādām spēlēm jautrības pēc, pamatīgu izēšanos jau pirms Jāņiem un daudzu un dažādu jauniešu apvienošanās vienā tusiņā. Arī māsīcas satikšana, kas tajā vakarā atlidoja no Itālijas. Un ne jau viena, bet ar mazu itāļu brīnumu zem sirds!!!:)) Ak, esmu laimīga, ka būs iespēja kļūt par tanti:))

Svētdien jau posāmies uz Madonas pusi, kur kā katru gadu lustīga līgošana. Bija arī, ļoti:) Tikai estrādes ballē vienīgie deju partneri bija 14 gadīgi puišeļi, kuri par to bija stāvā sajūsmā!!

Vakardiena pavadīta mierīga, vakars ar duraka partijām, kādām 5ām, kur 3x es paliku durakos, hehe. Nu, te man neveicas, jā:D

Šis rīts gan bija agrs. Celšanās ap 4.30 no rīta, nenormāli agras brokastis, līdz ar to viss ikdienišķais ritms atkal iedragāts. Knapa paspēšana uz vilcienu-parasti sanāk to gaidīt, bet šorīt šis pienāca tik klusi, ka biju uz stacijas kāpnēm, kad jau visi cilvēki bija sakāpuši un ieņēmuši labākās vietas. Kā zinām, Madonā sakāpj lielākā daļa vilciena pasažieru.
Lai arī pēc BD aizstāvēšanas svēti solījos nekad nerādīties Tērbatas ielā pie savas BD vadītājas, tomēr no viņas izbēgt laikam nebūs iespējams. Iedomājies, viņa šorīt Koknesē iekāpa un apsēdās man blakus, jo tā bija viena no pēdējām brīvajām vietām. Cik labi, ka viņai bija jālasa savs promocijas darbs, ka ar mani neielaidās nekādās diskusijās. Pieklājības pēc tik apjautājos kā pagājuši Jāņi. Uhh, cik labi, ka jau Lielvardē man bija jālec ārā:)) Uz neredzēšanos, Dženij!

Es jau būtu vēl dauzījusies pa Madonu, bet šodien man ir jātiekas ar Evi par Ansīti un Grietiņu, rīt jāiet uz bērēm un vakarā jāvin izlaidums un atvadu balle (diezgan savdabīga diena) un piektdien tad īstā Ansīša un Grietiņas diena!!!:)

Saulainu dienu!:)
 
 
Garastāvoklis:: smaidīgi