08 Februāris 2010 @ 15:04
Jau februāris  
Hmm, liekas, ka veselu mūžību neesmu neko rakstījusi, kā tik iesviedusi pa pāris citātiem. Redz, kaut kā neatliek laiks visam. Janvāris bijis pārāk aizņemt mēnesis. Ne tā, ka būtu jāstrādā no rīta līdz vakaram, bet tā, ka viss apgriezies kājām gaisā. Kā sāku ar Jaunā gada sagaidīšanu klubā, tā visas brīvdienas plus mīnus paiet deju ritmos. Viss turpinājās ar dzimšanas dienas svinībām 9. janvārī un Paldies pateikšanu 11. janvārī, kas ir izvērties re, tūlīt jau būs mēnesis - sarunas skapii, traukos un trakas izdarības kopā. Jā, ir uzradies Viņš. Kā kolēģe man teica, vai neesmu apsaldējusi smadzenes, cita teica, ka man jau esot rozā brilles. Nē, varbūt tikai apsaldējusi. Kopā ar Viņu. Esam izbraukājuši zemes ceļus ar piesietu kapatu aiz muguras, Karjera ezers ar mašīnu izbraukāts. Tagad jau sāk plānotas pavasara trakulības ar laivām, gumijām un virvēm. Jehh, viss notiek! Filmu vakari, dejas, pastaigas... Viss ne tā kā parasti. Ne tā ka bija līdz šim. Kādi 90 grādi otrādāk.
Vēl jau arī laiks darbam, biedrībai, rotām un citiem apkārtējajiem. Viss, jāsāk plānot laiks, jo pēdējā laikā pierasts mājās vairs nebūt.
EVS? Nav un pagaidām izskatās, ka nebūs. Varbūt uz rudeni. Bet tas ir nezināms jautājums. Pagaidām ir labi, bet ir tā, ja neaizbraukšu, tad tiešām neaizbraukšu. Žēl, ka tā, ka tik vēlu sapratu, ko man vajag. Bet vēl ir laiks. IR!
Šajās brīvdienās uz Madonas ārēm, kur trīskāršas jubileju svinības.:) Mazajam sīcim re, jau gadiņš klāt:) Būs pamatīgs tusiņš.
Un tad jau pēc nedēļas eju atvaļinājumā. Atkal kāds prasīs - ziemā??? Heh, kāda vaina? Pabeigšu remontu, cerams! Un veltīšu laiku sev un citiem. Un tas laiks tā paskries! Bet būs ok, vajag nedaudz atpūsties un izgulēties, kas man jau mēnesi nav izdevies, ehh!:D
 
 
Mūzika: Album: Sade - Soldier Of Love