October 27th, 2010

vuhū, Strādniek, kārtīgi esi nodevis :) man jau te dzirkstelītes sen cauri, bet nu, ja tā, vēsu prātu:

Delovejas kundzes sakarā, pirmkārt, varbūt varētu pieklājīgāk, un, otrkārt, baidos, ka nebūsi pamanījis ironiju to "īstu vīriešu" sakarā - pazīstot viņu labāk, atļaušos paskaidrot, ka dusmīgie vārdi par nespēju noturēt krānu pie sevis nebija vis attiecināts uz visiem vīriešiem, par ko Tu raksti savā žurnālī, bet gan uz konkrētajiem izvarotājtipiņiem.

un ir jau tā, ka arī vīrieši Maskačkā u.tml. jūtas apdraudēti, jo viņus var piekaut, etc, tomēr sieviešu apdraudētība tomēr ir salīdzinoši lielāka, jo viņas gan ir vājākas, gan viņas var piekaut, etc UN izvarot; un es Tev kā sieviete varu pateikt, ka tad jau piekauta es tiktu labprātāk nekā izvarota. ja palasīsi pēdējo dienu ziņas, kur šitie gadījumi ir kā krusa, tad neliksies nekāds brīnums, ka sievietes jūtas apdraudētas kaut kā īpašāk.

kas attiecas uz to, par ko Tu raksti, ka es palaižot garām - tā nav, jo tas, ka pats gadījums kā tāds un viss, kas tam apkārt, ir pretīgs un scary pārdomas izraisošs - tas man šķiet tik pašsaprotami, ka par to vispār neidiotu sabiedrībā nav vērts runāt. tas, kas pārsteidza, bija konkrētās cibas lietotājas reakcija pret gadījumu un komentāros paustā atbalstošā attieksme (tiesa, pēc manas nelielās uzdarbošanās tur parādījās arī zināma viedokļu diversija, hehe). taisni tāda veida sabiedrība, kurā šāda veida nozieguma gadījumā nerunā pirmām kārtām par varmākas vainu, bet gan pārmet upurim, ka viņš ne tur gadījies, arī kultivē šādus gadījumus.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.