October 26th, 2010

bik noriebās, ka diskusija izvēršas par to, ka visi veči, kuriem patīk sievietes ir potenciāli izvarotāji, kā argumentu izmantojot to, ka sievietes pašas uzprasās. esmu lasījis labāk argumentētākas diskusijas delfos. kauns, cibiņi.
es domāju, ka šis ir delovejas kundzes koments ir gada debilākais koments, tādēl atbildēšu uz šo, bet būs arī par situāciju kopumā:
Tu iesāc ar kaut kādu vispārinājumu, kurš ir ok, jo, tā tiešām būtu laba tēma. Pēc tam absolūts kaut kāds vispārināts feils par parastajiem vīriešiem, kuriem nepatīk citi vīrieši, transvestīti utml, bet parastais variants. tad kaut kāds suņa kauciens par nedrošību uz ielas. es arī nejūtos drošs uz ielas pēc pulksten 21.00 savā maskačkā. vai tiešām šī drošības sajūta ir kaut kādā veidā pēc dzimuma diferencēta?? foršā piebildīte par gejiem - ossom, tipa, ja viņiem nestāv uz Tevi, tad viņi ir droši - wtf???. un tad beigās, absolūts sviests par kaut kādām ārzemēm un tājās notiekošo. es tā arī nesapratu, tad Tu par Latvijas situāciju berzies, par amsterdamiešiem, par heteroseksuāliem vīriešiem, vai par ko vēl citu? appreģeļis!

varbūt izkāp no saviem stereotipu autiņiem, jo es arī to pašu varu izdarīt ar Tevi: dekonstruēt kaut kādus absurdus faktus, kurus pati piemini: tātad Tu dzīvo amsterdamā, tas nozīmē, ka pārtiec no kāsīšiem un hašiša pīpēšanas, ņemot vērā, ka Tevī vārās dusmas par heterovīriešiem, tad Tevi ir izvarojuši bērnībā tēvs, brālis un vēl vectēvs un brālēns, amsterdamā dzīvo sarkano lukturu ielā un ar naidu pārdod visnīstāko, kas Tev ir - vagīnu, tādēļ saejies ar gejiem, kuriem neinteresē sekss. nu, ar Tevi noteikti, nē. manuprāt, arī absurds sanāca. tādēļ beidz vemt žulti, arī es to varu. noskaidro viedokli un tad mizo.

walkire, pēc kuras viss šis bazars sācies. pat pirmajā Latvijas brīvvalsts laikā, dēļ tādām kā walkira jaunas meitas gāja slīcināties, jo bija neveiksmīgi zaudējušas savu tikumu. viņas noēda šādas velna mātītes ar savu megaskaidro tikuma uztveri. nemaz nezināju, ka vēl tādas mātītes no tiem laikiem dzīvo mūsdienās. ārprāc.

implozija: paceļ vismaz tēmu citā līmenī, bet palaiž garām, manuprāt, vēl kaut ko drausmīgāku: ja tie bija 10 čaļi, no padsmit gadiem līdz 23(?), precīzi nezinu, tad iedomāsimies ļaunāko situāciju: viņi katrs nāk no savām atsevišķām ģimenēm. iedomājies desmit ģimenes, pofig, ka varbūt nepilnas, ar sliktu apgādību, alkāni vecāki, bet fakts pats par sevi, ka ir ieaudzināts tāds moments veselai grupai jauniešu, ka viņi alko ietekmē drīkst darīt šādas drausmīgas lietas? manuprāt, tas ir vistraģiskākais. tas, savukārt, nozīmē, ka noteikti pilsētā ir vēl vairāk tādu ģimeņu, kur kaut kādā bezapziņas līmenī šādas lietas ir pieļaujamas: brutāla attieksme pret sievieti, spēka izmantošana pret sievieti, sievietes nerespektēšana utml. manuprāt, šis ir tas, kas, piemēram, man padara aukstas kājas.

pats personīgi uzskatu, ka visiem izvarotājiem (ko tur Oto un rasbainieks pārrunāja) vajag konstanto sodu: 15 gadi ķurķī + fizisko kastrāciju. tā nelaime ar tām izvarošanu gradācijām nāk no amerikas, kur, ja netīšām liftā paklūpi un pieskaries sievietes gurnam, uzreiz tiek celta apsūdzība par seksuālu uzmācību un skaties pāris gadus uz rūtaino saulīti, bet pēc būtības - nevar likt šādus lifta negadījuma gadījumus kopā ar tādiem pidariem un jobaniem krāniem, kuri aizlējuši acis, zaudē jebkuru savaldību - no mercy.

es nepaudīšu domas, ko 16 gadīga meitene dara ar svešiem jauniem vīriešiem dzīvoklī, ka viņa dzer alko, jo, cik lasu, no komentāriem, tad tā ir normāla parādība - vecākiem pofig, lai jau jaunatne izklaidējas. man gan ir diametrāli pretējas domas...

ā, un vēl delovejas kundze, nevajag vilkt vienādības zīmi starp dažādām seksualitātes, seksa izpausmēm un šādām kriminālām darbībām. es saprotu, ka kādreiz kāds krāns Tev kaut ko pasmagu ir nodarījis, bet šādi visus krānus nolikt - beidz, ja.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.