October 26th, 2010

vispār izvarošana un publiskais viedoklis par to Latvijā būtu ļoti interesants pētījums. pirmkārt, kāpēc vispār pie mums ir tik nenormāli slima sabiedrība, ja reiz, būsim godīgi, daudzas meitenes labprātīgi pašas liekas apakšā puikām. nu labi, tur laikam arī ir tas suns aprakts, jo īstiem vīriešiem, redz, vajag adrenalīnu, bet ja reiz tik ļoti gribas kādu bīstamu momentiņu dzīvē, nu kāpēc nepamēģināt seksu ar, teiksim, motorzāģi. iegrūd savu diņķi kaut kādā vietā, kas aktīvi griežas, un būs tev adrenalīns. bet, ja nopietni, pats izvarošanas koncepts, nu, kāpēc un kas kaut kādas tādas vēlmes rada, nu, man tas nav saprotams. es varu saprast daudz ko, bet šis nu ir kaut kas tāds, ko es atsakos pat mēģināt izprast.
un ir tik absurdi nostādīt sievietes kaut kādā 'vaininieču' lomā, jo nu c'moooon, man nevajadzētu satraukties, ejot naktī pa savu rajonu, un man nevajadzētu nēsāt līdzi piparu gāzi tikai tāpēc, ka daudziem idiotiem ir problēmas noturēt savu krānu pie sevis. es negribu dzīvot visu mūžu baiļu gaisotnē, bet laikam vienīgais veids, kā es ar to varu cīnīties, ir iemācīties pašai sevi aizsargāt. nu labi, kā jau Tu teici, šī tēma uzsit asinis un liek iekšām vārīties. un laikam tas arī ir pamatiemesls, kāpēc manā dzīvē ir tik daudz geju - vismaz man no viņiem nav bail.
no otras puses, diemžēl vispār cilvēki ir slimi in general, un pirms dažām nedēļām tepat, Amsterdamā, vienu skolasbiedreni gandrīz izvaroja un aplaupīja. četros pēcpusdienā, saulainā dienā. acīmredzot viņa pati ir vainīga, jo viņai bija svārki un viņa bija viena parkā. absurdi.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.