May 21st, 2011

angīnslaika izklaides

abet vispār smieklīgi kubiešu vikipēdiju lasīt - katram rakstiņam klātpievienoti mājieni ar lielāku vai mazāku mietu, vai aprakstītais objekts jāuztver kā labs vai slikts. piem., skatos šķirkli "Eiropa"; sadaļā "Mūsdienu Eiropas vēsture" varam lasīt ko?, -

to, ka Eiropas attīstība mūsdienās notikusi ļoti "bēdīgi slavenā" (nu, tā kā "notorious") veidā, "veidojot spriedzi, kas izlauzās vēl vairāk karos (kā Napoleona karagājieni un Pasaules kari). Šodien unificējošās tendences notiek mierīgi, kā Eiropas Savienības gadījumā [..]. Starptautiskajās attiecībās Eiropa turpina uzspiest savu politiku, kas ir kaitnieciska dienvidu zemēm, daudzas no kurām ir Eiropas bijušās kolonijas.

Eiropa ir kontinents, kam ir bijusi vislielākā ietekme pasaules vēsturē (iekarošanas, kolonizācijas, izlaupīšanas, strāvojumi un revolūcijas, pasaules kari u.c.), tiklab negatīva, kā pozitīva."

UN TAS IR VISS!

..bet noteikti nav jau viegli noorganizēt internetu pārraudzību, īpaši, ja tam jānotiek tik ātri - patlaban tiekot strādāts pie kabeļa, kas Kubai no Venecuēlas nodrošinās daudz lielāku interneta ātrumu. nav brīnums, ka tad rakstiņi tādi nenostrādāti sanāk. būtu es Trīrs vai [info]milkies, teiktu: "jāā, iedomājos veco Kastro vienu sēžam istabā, nav jau viņam viegli turēt to vienu no komunisma bastioniem un pasargāt savus tautiešus no pilnvērtīgas informācijas, man viņa žēl..," etc.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.