...


aaraa ir tumshsssss

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
heh, es nesaprotu, kapeec man nekad nesanaak atvaljinaajumu pavadiit tieshaam atpuushoties?!Atkal jau shodien esmu darbaa, jo vajadzeja atkal taisit atskait..varbuut probleema ir tajaa, ka es nespeeju sevi nostaadiit pareizaa poziicijaa attieciibaa uz citiem un vienmeer piekaapjos, ja darbaa ir kautkas steidzami jaaizdara..varbut esmu darbaholikje?!nee, domaaju, ka neesmu..vai arii esmu mazinja darbaholikjiite..tas jau skan varn uzjautrinoshi..
nu neko, shodien kaadas stundas 5as no sava atvaljinaajuma varu izsviitrot taa vietaa ierakstot lieliem sarkaniem burtiem DARBS (par kuru man protams neviens dubultaa nemaksaas, labi ja paldies pateiks..)

bet pietiek par darbu..es gribeeju uzrakstiit, ka atvaljinaajumu es pavadiju (pavadu, jo man veel veselas 2as dienas ir atvaljinaajums!!!) ljoti jauki, ja neskaita to, ka nevareeju izguleeties un bija jaamaacaas no riitiem..bet taa sajuuta, ka tev peec lekcijaam nav pa galvu pa kaklu jaanesaas uz darbu, kur tevi gaida vesela kaudze ar nepadariitiem darbiem ir vienkaarshi FANTASTISKA!!!! :)

ehh, veel peedeejaas dienas kopaa ar maasu..un tad vinja atkal dosies taalees zilajaas un Latvijaa es vinju satikshu labi ja peec gada.. patiesiibaa es biju domaajusi, ka muusu satikshanaas pirmie mirklji buus stiivaaki un nedroshaaki, bet bija taa it kaa vinja visu laiku buutu te bijusi..ehh...man pietruukst taa laika, kad mees dziivojaam kopaa..tas bija tik forshi..bet tagad vinja ir kljuvusi tik nopietna, tik pieaugusi..jau domaa par preciibaam un beerniem, cik tas man shkjiet diivaini..:)Bet galvenais, ka vinja ir laimiiga..un par to man ir milziigs priex..:)

mjaa..shodien tik veelu buushu maajaas..ai, pat negribas domaat par to, kas atkal paliks nedariits..ai, labi, pietiek te murgot..:)

saldus sapnjus un tiksimies varbuut citreiz..varbuut nee..kas zin..:)

Current Mood:
hmm...
Current Music:
Rhythm of my heart - Rod Stewart
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On September 11th, 2003, 09:32 am, [info]affair commented:
mans atvaljinaajums pagaaja taapat! tas bija dziesmu sveetku laikaa, kad jau taapat jaastaigaa uz meegjinaajumiem... un man pazvana & izraadaas, ka buus jaanaak uz darbu! un taa 2vas dienas... for$s atvaljinaajums... ;"(
[User Picture]
On September 15th, 2003, 04:58 pm, [info]ilziiite replied:
mja..baigie tie darba deveeji, jau taa nomoka nabaga straadniekus, bet nee, veel arii atvaljinaajumaa nedod mieru.. :pp
* * *
On September 17th, 2003, 06:06 pm, [info]jerrym commented:
Man vārds 'atvaļinājums' nozīmē iespēju nedaudz mazākas slodzes fonā padarīt to, kas jādara. Tb no viena darba atturoties, pārējos 65 mazliet, mazliet paaugstinās produktivitāte :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry