...


Slingoshana..

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Termometrs saulee uz balkona sasilis jau liidz +30 :D maajaa visi logi valjaa, lai beidzot veedinaas, beern ir ielikts slingaa un saldi chuch un skatoties uz termometru rodas veeleeshanaas iziet pastaigaa ar visu ieslingoto beernu, tik bail, ka lejaa eenaa ir auksti..ta kaa neko, ieshu uz balkona seedeet - uznjemt D vitamiinu :)
No riita bija jaaiet kaartot dekreeta naudas, pabaroju mazo, draudzene bija liidzi, kas vinju "aukleeja" kameer es gaidiiju.. man jau likaas, ka mazais ir labi pabarots un ciitiigi gulees, bet nekaa, kad es jau biju sagaidiijusi savu rindu un tikko saaka man prasiit visus dokumentus, dzirdu maza beerna raudaashanu un domaaju - mans deels grib eest!!! :O neko, mazais ar starplaikiem diezgan ciitiigi paraudaaja, es sanervozeejos, viirietis, kas man visu kaartoja parasiija - tavs mazais tur raud? laikam jau vareeja redzeet, ka nervoza paliku :D un peectam, turpat uzgaidaamajaa telpaa iedevu mazajam paziist kruuti, draudzene teica, ka dazhi uz mani baigi skatiijaas, bet manupraat, tas ir normaals naturaals process, kapeec neviens neskataas diivaini uz cilvekiem, kas publiskaas vietaas eed, bet uz ziidaini, kas tiek barots ar kruuti, jaaskataas diivaini??? Kad pastaastiiju Fabriitim, ka mazo tur pabaroju, vinjsh man teica, ka es varu meegjinaat njemt pudeliiti ar nedaudz piena liidzi, kriizes gadiijumiem, taisniiba jau vinjam ir, bet no otras puses, es nesaprotu, kas tur tik skandalozs - pabarot ar kruuti beernu pubbliskaa vietaa? tas ka kruuti kaads redz? varbuut vnk es esmu paaraak "pofigiste".. buus jaapaardomaa shii teema..
ehh, kaa gribas uz parku..ieshu uz balkona velju karinaat :p
buchas muchas ;)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On March 19th, 2015, 11:02 pm, [info]dumshputns commented:
o, kādi jums slingi ir? Man briesmīgi tas interesē! :) Un par barošanu ar krūti - manam dēlam ir jau seši ar pusi mēneši, un arvien mazāk sanāk nepieciešamība barot ar krūti ārpus mājas. Man arī bija tāda nenoformulējama baiļu sajūta, kad to darīju, lai arī apzinos, ka tas ir pilnīgi morāli un likumīgi ok, savukārt tie, kam tas izraisa negatīvas reakcijas, ir jāārstē vai jāapklusina. Bet, protams, māte ar mazu bērniņu loģiski jūtas ievainojama. Savukārt nesen redzot jaunu māmiņu barojam maziņu knipucīti autobusā, es atjautu, ka skatās arī tāpēc, ka tas ir tik apbrīnojami aizkustinoši un skaisti. Un interesanti taču :) Kā arī to, ka daudzi neskatās, jo pat nepamana.
[User Picture]
On March 20th, 2015, 11:00 am, [info]ilziiite replied:
mees iegaadaajaamies sho http://www.40settimane.it/en/baby-wrap/, jo shis bija vieniigais pieejamais veikalaa, bet netaa var atrast daudz un dazhaadas un veel labaakas (man personiigi patika (es atrodos Italija, skatijos itaalju siatus, shis man ljoti atika http://mammacanguro.jimdo.com/lo-shop/), truukums manai ir taads, ka nav no dubultaa auduma, liidz ar to auduma malas "rulleejas" uz iekshu..un veel, taa kaa tas ir "elastiigais" slings, saitaa saka, ka liidz 3 gadu vecumam var neesaat, bet citur redzeeju info ka labaak tikai liidz 7kg, jo gan audums paaraak izstiepjas, gan var radiit probleemas mugurai, bet to es uzzinaashu tikai veelaak :D
paldies, par jauko komentaaru saistiibaa ar kruuts baroshanu pubbliskaa vietaa, vakar man vienbriid saaka likties, ka kaut kas ar mani nav ok ;)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry