ilvesa - [entries|archive|friends|userinfo]
ilvesa

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 25th, 2019|06:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
beidzot, beidzot es to izdarīju ! Es beidzot aizgāju pie TĀS dakteres, izrādījās ārkārtīgi jauka, man beidzot ir savs ginekologs. urrrraaa!!! jā, būs laikam bik jāpaārstējas un tā, jasalabo lietas, bet principā - es esmu malacis.

šodien arī sadedzināju pēdējos dedzināmos krāmus, kas bija saimniecības ēkā. kaut kā viss šogad uz tīrību iet un tā... sapņos čūskas. pagaidām tādas, kas nekož. bet doma un vēstījums man ir skaidrs. es ļoti ceru, ka tā nebūšu es, kam tie sūdi, nu tīri fiziski es, jo man vajadzētu vākt visus pārējos. kā vienmēr. ar to es tikšu galā. es netikšu, ja ar mani kaut kas notiks un pāri paliks 2 lieli bērni (vecāki) un divi mazi bērni (manējie).

vēl vakar ar kaimiņieni tā forši vīnu iedzērām un parunājām un šī stāsta, ka savulaik, kad viņai māja palika tīri uz viņu, pavilkt nevar utt. viņa tiešām ar māju runāt gājusi, sak - klau, nu i pakaļā, vai nu man vajag veci, kas šito fiziski spēj izvilkt, vai arī mēs šķirsimies, jo es nevaru viena tevi uzturēt. nu ko lai saka... šķiet, ka jau kādus gadus 3 ir vīrieC mājā un viss notiek.

jātaisās uz darbu, naktsmaiņa. jāizdomā sev motivācija kā tās 12 stundas tā foršāk pavadīt, tīri noskaņojuma ziņā. pēdējā laikā visu ko tur sadomāju - ka es i malacītis, i tad kafiju iedzeršu, i to izdarīšu un tad atpūtīšos un tā. tas patiesībā nav viegli.

ā. šodienas nianse - daktere prasa vai stress esot bijis... es tā uzreiz - nē, kur gan. pēc tam pieleca, ka nu jā, bračka, družka, māte... māja utt. tas galīgi nav stress. nu ko jūs !!!!
jāiemācās pateikt pašai sev, ka jā, mana dzīve nav nekāds vieglais rožu lauks un man ir gana stresa. daudz. dikti. tas ka es smaidot eju tam pāri un risinu visu pēc kārtas, nenozīmē, ka man nav stresa. lūk.
linkpost comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:March 25th, 2019 - 06:55 pm
(Link)
Atvainojos, ka es te tā no malas - bet kura ir TĀ daktere?