Carpe · Diem

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Protams, ka, lai kā ar strādātu ar sevi un savām emocijām, biju sarūgtināta, ka viņš pagājušajā svētdienā neieradās uz manu koncertu Gronau. (dziedāju ar orkestri, SaintSaens Ziemassvvētku oratorija).
Vakar aizbraucu uz Berlīni (ak), pēc vairāku gadu pārtraukuma uz audition. 10 stundas vilcienā turp/atpakaļ, speaking about mērktiecība:) Tā bija izcila diena. Saprast, ka problēma nudien nav balsī.
Pag.svētdien pēc koncerta ierados pie Maestro nebrīdināta, nu tas ir absurds mums abiem strīdēties un sēdēt vieniem pirmajā Adventē. Protams, ka priecājās, saulstariņš.
Ceļš uz augšu ir samērā vientuļš. Cilvēkiem, īpaši sievietēm ir raksturīga skaudība pret otras veiksmi. Neviens tevi negrib tīši sāpināt, drīzāk nevēlas iespringt un sekot piemēram attīstīties. Ar savu virzienu uz augšu uzskatāmi norādi otra viduvējību. Es neteiktu, ka tā ir mana problēma, jo vecāka palieku, jo vairāk par lielāko daļu pasaules vienalga. Vientulība gan ir tāda.. caurvijoša lieta manā dzīvē, kura, īpaši vājuma brīžos, kļūst ar laiku vien smagāka.
* * *

Previous Entry · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry