Carpe · Diem

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Mana atbilde uz labas draudzenes jautājumu, kāpēc es domājot, ka man kas pienākas un ka kļūstot par smagu ar mani draudzēties kā arī labs konspektiņš visam.
es saprotu, ko Tu saki. Tu nechiiksti, jo Tev tieshaam priekam vajag mazaak, aciimredzot. es pati nesaprotu, kaapeec es nevaru buut kaa normaali cilveeki, kuriem pietiek ar to kas ir un ir labi. no otras puses, kaut cik dziedaat es leenaam varu tagad, tikai taapeec, ka esmu izdariijusi taadas izveeles, kaadas izdariiju. un es tiesaam uzskatu, ka ne tikai man, bet jebkuram ar izgliitiibu ir jaapienaakas darbam. Tu zini, ka neslaveeju ne sevi, ne citus bez pamata, tachu jaasaka, ka par spiiti dazhaam tehniskajaam probleemaam, tomeer esmu savaa jomaa profesionaalis, un uzlabojos ar katru dienu. taapeec man patiesi shii situaacija tiesaam skjiet netaisniiga - visiem, kuri shim nesaprotamajam celjam iet cauri, reizeem man liekas, ka atbilzhu vienkaarshi nav. saprotu, ne man vienai taa. bet tas nenoziimee, ka es to neizjuutu smagi, jo ar sevi ir jaadziivo katru dienu. ir, protams, arii labaas dienas vai mirkli tajaas. es tieshaam censhos priecaaties par to, kas ir, tik labi kaa Tev man gan nesanaak joprojaam. paarsvaraa priecaajos, kad ir kaads iespaids no aarpuses - koncerts, uz kuru gatavoties, cilveeki, ar kuriem tikties un apmainiities, kad juuties noderiigs, kaa jau ieprieksh runaajaam. reizeem pietiek arii ar labu laiku aiz loga un kaadu garshiigu naskji.
es joprojaam domaaju, ka es negribu daudz no dziives. varbuut esmu radiijusi nepareizu iespaidu, tachu, ja normaali pelni, shis centra dziivoklis nav daargs, shis vispaar nav luksuss, ja vien luksuss neskaitaas veikals blakaam. mans dziivoklis maksaa 500eur . leetaakais ir 300, studentu kopmiitnees, kuras taapat no janvaara vairs nebuutu, ok leetaakais kakts buutu 400 eiro. pie prieka mirkljiem pieder arii katru dienu pateikties, ka nav vismaz ikdienaa uz veikalu ar smagaam somaam jaabrauc. es patiesi nesaprotu, kaa Tu to izturi. un man tieshaam neliekas, ka Tev ir vieglaak, galiigi ne. piedod, esmu taa reizeem izteikusies, bet tas ir garaam. katram ir sava gruutiiba un Tava situaacija arii nav vienkaarsha! vienai buuveet dziivi no pamatiem jaunaa valstii. tas ir interesanti, ka piemineeji Domskolu, tieshaam taa kadreiz jautaaju Tev - ar ko es atshkiros no kursabiedriem un kaapeec jaabuut izredzeetai ar panaakumiem. tagad par to domaajot, saprotu - mees visi, iznjemot dazhus dzezistus, bijaam muzikaalas viduveejiibas, mani tajaas ieskaitot. nav briinums, ka neviens, iznjemot vienu, nav pamatdarbaa uz skatuves. kas mani - un, ja veelies, pieminu arii Tevi - no kursabiedriem atskjir, ir, ka mees izveeleejaamies tur nepalikt. taapeec man liekas netaisniigi. kaa taa var buut, ka ir aizbraukts prom, tikts taalu, bet beigaas sagaidiis tas pats, kas tos, kuri izveeleejaas samierinaaties un apstaaties attiistiibaa.
LV saka - gruutiibas noruuda, labi uz laiku, bet ne jau tik ilgstoshi, kaa man ievilcies, vnk kas notiek 🙂 veel noveeroju- tie, kuri dziivee sasniegusi panesamu liimeni, nenaak no pazhobeleem un nav piedzimushi ar tukshu maku, nu reti kursh no zemaas kastas izsitaas uz augstaaku. cilveeki ar LV aizmuguri diemzeel pret savu gribu ir savus kilometrus nopakalj shejienieshiem. es gribeeju atrast atbildi, kaapeec ir taa kaa ir, kaapeec piedzimsti nabadziigaa provincee, bet vismaz tik saprotu, ka shiis atbildes var sniegt tikai augstaakie speeki vai varbuut dziljaas filosofijas, taapeec ljoti centiishos Tevi ar to nenogurdinaat! Tu ar labaako sirdsapzinju - kaada Tev ir - nevareesi to atbildeet, neviens nevareetu.
man Tavaa vietaa arii buutu smagi. ar mani tieshaam shobriid nav citu teemu aktuaali par ko runaat, kaa darbi, ienaakumi, stabilitaate. man ir daudz muuzikas teemu, bet tur visu nevaru daliit ar Tevi un nevajag arii, katram ir savas intereses un tas ir ok. privaatajaa dziivee ir ilgstosh tukshums, taapat kaa karjeraa - negribu kuru katru puisi panjemt, taapat kaa kuru katru darbu dariit. es ciinos kaa maaku un meegjinu atrast atbildes uz atbildamiem jautaajumiem - kas man veel ir jaadara, lai es dabuutu to, ko veelos. es dariishu, bet kas tieshi. nevaru par Taviem vaardiem Tev paarmest - ja es pati reizeem neko nezinu. kaa veel otrs var zinaat, pie tam, ja vinjs pats veel buuvee pamatus. domaaju, ka muusu draudziiba ar shiim dziives situaacijaam tiek pamatiigi paarbaudiita - ja var iziet eksistenciaalajaam shluraam cauri un joprojaam buut blakus, tad veelaak buus tikai vieglaak. kaa Tu saki, nedeelju var norukaat, ja gaida patiikams weekends. kafiju kopaa iedzert vai uz masaazhaam aiziet nav liela maaksla 🙂 es jau ar nezinu, ko lai vairaak saka. taa ir, ka teema ir daudzreiz aprunaata un es netieku no vinjas tik aatri valjaa, kaa gribeetu. nu jaaiet ir tie baari shturmeet laikam, nezinu kas, lai tos dziivei nepiecieshamos minimaali 1000 eiro (pati nabadziibas robezha Vaacijaa) kaut kur sagrabinaatu un veel atliktu laika un speeka tam, ko miili. es ljoti ceru uz Tavu pacietiibu un - zini, ka LJOTI labpraat sekoju liidzi Tavaam gaitaam, *privaats info*, klausiities par muusu gadiem piederoshiem skaistiem randinjiem, studijaam, sevis pilnveidi, Tavu absoluuti apbriinojamo integraaciju jaunaa valstii un kopumaa sakariigu dziivi! ljoti labpraat piektdien aprunaashos un, ja man daudz nebuus ko teikt, tad tikai taapeec, ka visu jau simtreiz esmu pateikusi. tikpat labi varbuut buus. man sveetdien koncerts ar orkjestri un piektdien A. veel, mazums kas tur veel naaks aaraa.
* * *

Previous Entry · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry