Carpe · Diem

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Liels paldies vēlreiz par koronas stipendiju, kurai pateicoties, varēju uzņemt Jāni kā pienākas un nestresot par katru centu. Tās vairs nav un šīs piecas dienas viņa vizītes bija tā vērtas. Pēdējo dienu pavadījām no rīta baznīcā Ķelnē manā darbiņā pie Maestro, tad viņš izvadāja mūs nelielā pilsētas auto tūrē, vakarā pēdējā vakara sarunas mājās Diseldorfā pie Reinas saulrieta ar viskiju, savējiem ārzemēs, īpaši mūzikiem vienā laivā, jāturas kopā.
Jānim izstāstīju par A. Nevarēju vairs turēt sirdsdzīvi sevī. Viņš teica, ka saprot, šitādi gorgeous cilvēki mierīgi varot iepatikties. Lieliska sajūta, kādam izstāstīt. Tad jautāju, a ko darīt, ja situācija ir pilnīgi neiespējama un kā dzīvot, ja nevari dabūt to cilvēku, kuru vēlies? (es nezinu, kā ir nedabūt. visas trīs Lielās Mīlas esmu gribējusi un dabūjusi). Receptes nav. Sasodīts.
Pēc dziedāsanas nodarbības aizvakar, uz kuru Jāni *ar nodomu paņēmu līdzi, lai iepazīstās ar A, uzaicināju A ar mums kopā uz vīna glāzi. Jauki parunājām visi, pēc tam atstāju puišus restorānā un pavadīju A mājās, tās bija skaistākās desmit minūtes pēdējo gadu laikā.
* * *

Previous Entry · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry