Carpe · Diem

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Izrādās, man IR ideālā vīrieša tips!!! Alan Rickman
Pasaulē plašāk pazīstams kā Snape atveidotājs Harijā Poterā. Līdz 29 gadiem vajadzeja nodzīvot un nolikties ar saaukstēšanos, lai nejaušības pēc nedaudz papētītu šo fascinējošo tēlu, ak dievs, kur es biju agrāk. kāds seksapīls, autentiskums, suverenitāte. Bez liekām kustībām, rezervēts, varbūt pat kautrīgs, un tajā spēcīgums, intensitāte. Cēlums.  To nelielo, ko saka, viss on point. To retu reizi, kad pasmaida, pasaule nevar nesmaidīt līdzi. Un BALSS! Jūs esat dzirdējuši viņa balsi? Snape ir viens, bet te... Šekspīrs

Liels bija šoks, uzzinot, ka viņš jau 2016.aizgājis. Kāpēc tik daudzi lielie aiziet agri. 

Pat nezinu, kādēļ šo rakstu, varbūt, jo vienreiz sajutos normāla, par kādu vīrieti fanojot. Nevis iemīloties, bet tieši fanojot.

Bet, ja kas līdzīgs man gadītos dzīvē pa ceļam, I would go for it. Pilnīgi ne uz kādiem apstākļiem neraugoties, visu pa ceļam nodedzinātu, lai kaut pāris minūtes varētu pavadīt šādas personības kompānijā p.s. mūzika un montāža gan video čīzī, bet pat tas netraucē, ja ir personība. Un ziniet, kur es biju agrāk? Mēģināju, centos, lai man patiktu klasiskais skaistums, nepamatotā iedomība, žurnālu ierosinātais, savs vecums vai vēl nez kas. .
THIS https://www.youtube.com/watch?v=cWo8lZqeKlA
* * *

Previous Entry · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry