Carpe · Diem

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Augstskolas aktualitātes:
Pagājušajā nedēļā bija vokālā ansambļa koncerts (Bahs, Mendelsons, Nikolai, Brāmss) un Lieder Abend (dziesmu vakars) (Ivor Gurney, Frank Bridge, Rahmaņinovs)
Britena "Sapnis vasaras naktī" nākamnedēļ beigu muzikālie mēģinājumi, februāra vidū sākas darbs ar režisoru.
Paralēli mēģinājumi oratorijas projektam "Mesija", kurā palūdza ielekt, sākumā korī, šobrīd solo alts slimības dēļ arī solo partijās,
kā viņam (jo viņš* vada projektu), neizklausoties negatīvai (tas manā gadījumā vispār ir pats svarīģākais dzīvē!), pieminēt, ka priekšnesums nebūs pasaules līmeņa, jo esmu soprāns?
*man, atklāti sakot, būtu mazas ragutiņas viņa- manas pēdējo mēnešu sirds iedvesmas un pirmā tās sašūpotāja pēc Maestro- ģimenes statuss, jo izmisums un vēlme pēc pērlēm cilvēku veidolos ir lielāki par morāles normām. Bezmaz- "Nu tad ejiet dzert tēju ar savu taisnību! - manā gadījumā, savām morāles normām!"- jācitē latviešu filmas (mūsu gala māksla ir tomēr visdzīļākā, ar Mašu secinām regulāri). TIkai, es jau varu gribēt kaut zvaigznes no debesīm, ja deg pagale viena, kā šajā gadījumā, tad ej un uzkaries no neatbildētas mīlestības, cerot-pozitīvo meklējot, ka vismaz daļu tās varēsi sublimēt mākslā. Augstskolas aktualitātes:)
* * *

Previous Entry · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry