Carpe · Diem

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Latvijas brauciens bija superīgs. Tiešām sirdssilts. Satiku krusttēvu, onkuli, Anastasiju V., Dārtu, Marianni un Dženiferi pat 2x, ar kuru izvērtās super ballīte, kā arī sarunas. Pa vidu izbraukāju Iļģuciemu, Āgenskalnu, Gaiļezeru, Purvciemu, Maskačku, dažas pat vairākas reizes, savākt papīrus neperspektīvajam studiju kredītam Vācijā, kurš pēc nosacījumiem man īsti nepienākas, taču nolēmu tāpat mēģināt šos papīrus par sevi iesniegt. Paldies LV atsaucīgajām iestādēm par ātru reaģēšanu un organizētību. Arī brilles 1 dienas laikā uztaisīju, kas Vācijā aizņem min. 2 nedēļas. Mans frustrācijas posms pret dzimteni oficiāli ir noslēdzies.
Arī dzīvošanai ārzemēs ir 3 posmi: 1) medusmēnesis, 2) frustrācija, 3) pieņemšana. Esam starp 2. un 3.
PALDIES PAR VISU radiem un draugiem,
ļoti žēl, ka tikai 4 nepilnas dienas visas vasaras vietā, kā būtu ļoti vēlējusies,
Nu jau sēžu zem Vācijas debesīm, pagaidu dzīesvietā pie Maestro dārzā, klausos mūziku, mācos autoskolai un nākamajās dienās atsākšu arī dziedāt.
Par sirdslietām.. viens johaidī :) Man vienalga, kā tur iznāks (jo ir skaidrs, ka neiznāks :D ... taču uz normāliem, vidusmēra, pieejamiem puišiem vēl neesmu nobriedusi paskatīties), sajūsmina un atveldzē šis fakts vien, ka ir iespējams sevi pieķert pie domām par citu cilvēku :)
* * *

Previous Entry · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry