Carpe · Diem

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Ir tā, ka iemīlējos Itālijā. Viņu mūzikas veidošanā, ēdienā, kultūrā, laikapstākļos, atvērtībā, skaistumā visās izpausmēs, par daudzām tās īpašībām biju patīkami pārsteigta!
Eiropas kamerkoris ar Mocarta Rekviēmu. Ar šo kolektīvu uzstātos nakts laikā, pie jebkādiem nosacījumiem, tieši tik ļoti tur jūtos kā sava. Visi draudziņi ir fantastiski.
Pēc ārkārtīgi noderīgām sarunām, vokālās nodarbības, skaudras, sāpīgas acu atvēršanas (ziniet, vīrieši ir forši kaut tāpēc vien, ka viņi tevi neauklē un nešūpo, taču saka taisnību acīs pa tiešo bez liekām emocijām!) mazajiem pagriezieniem prātā pašlaik piesēžamies pie plānotāja un pieņemam drosmīgus lēmumus, tādus, kādus normāli cilvēki nepieņemtu
Šodien atpakaļ Ķelnē, vēl viss svaigs, jāapstrādā, un visu rakstīt, apcerēt, ko tur daudz

Paldies par šīm burvīgajām un noderīgajām 5 dienām!
Un emocionāli veidot mūziku bija kā ārkārtīģs balzams dvēselei. Reizēm, kad esi viens pret visiem, kuri auguši citā tradīcijā (mana emocionalitāte pret vācu tehnisko perfektumu), liekas, ka jūc prātā. Visu laiku nepietiek, par maz, par neintensīvu.., nu tad šī sadarbība ar itāļu diriģentu tomēr atgādināja, ka var arī.. nu tā, ka rīb.

* * *

Previous Entry · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry