Carpe · Diem

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Esmu Rīgā. 4 dienas pavadīju šeit ar viņu, bija labi, apjūsmota Vecrīga, kaifā par Doma ērģelēm, atvērta mute par Latvijas koru kultūru, Radio kora koncerts, salšanas pie jūras, brauciens ar taksi šurp turp Jūrmala - Ragaciema - Rīga - meklējot un neatrodot svaigās zivis, apbrīna par Centrāltirgus daudzveidību, restorāni, Skyline kokteiļi, aizbraucam ari manu māju no ārpuses apskatīties (ehh), izmisuma apģērbu veikalos (no šodienas atsaku skriet un vienreiz ir janokļūst tajā top formā, jo, nav nekā skaidrāka par to, ka- ja ko gribi, ir jājūtas labi, pirmkārt, ar sevi.

Esmu mājās līdz 13.aprilim, pavadu šīs dienas pie Žanetes un Katarinas. Rīt tiekos ar Astrīdu, otrdien fotosesija "Eslingenai", un ar trīcošu sirdi gaidu 3dienu, kad būs jāparādās savā dzīvoklī. Loti, loti negribas un tā, ka vispār šeit būt bez viņa blakus ir loti smagi, un jāsaka, savas emocionālās veselības nolūkos, ja dzīvo ārzemes, labāk mājas nebraukt un nesheikot to savu pasauli vispār... kā atbrauc, tā gribās atpakaļ - zinot, ka te tevi vismaz uz so bridi nekas negaida, diezgan skumja apziņa, ko labāk ir vienkārši nekustināt.

diriģents gan ir vienkārši labs cilvēks un liels paldies par vina klatbūtni un visu, ko vins manā labā darījis. Pāri par nepieciešamo, jo nevienam nav pienākuma tevi mīlēt...

* * *

Previous Entry · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry