šeit deg. uguns
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, February 16th, 2012

    Time Event
    12:00p
    sporta zāles personāži.
    tā kā es kādu laiciņu jau eju uz zāli pavingrot, man jau sen gribējās uzrakstīt par dažiem spilgtākajiem personāžiem. pa lielam laiki, kad eju ir līdzīgi un iespējams, ka tieši tāpēc bieži satieku tos pašus cilvēkus.

    zirneklis: briesmīgs , spalvains vecis, šķiet ka čigāns ar spider kačok maiku. ja būtu, ko izrādīt, varētu rādīt... viņš vienmēr skrien uz velotrenežiera un pirms tam visu trenežieri aptin ar papīra salvetēm, jo svīst mežonīgi un smaka ar diezgan iespaidīga. pēc skriešanas veido kaut ko līdzīgu boksam.

    lurīgā meitene: man šķiet, ka viņai nav locītavas, bet ne tāpēc, ka baigi lokanā, bet viņa ir kā galerts. kā želeja. ne dikti apaļīga, bet vienkārši absolūti nepārvalda savu ķermeni. kustās uz pretējo pusi, kājas neturas kopā un te atkal veras vaļā. es nerunāju par slimu cilvēku. viņa vienkārši ir sieviete haoss. izskatās, ka ne tikai sportā.

    blondīnes ap +/- 40it. viņas ir vienmēr. vienmēr, kad es esmu. nu maybe, ka viņas tur ir visu dienu. bet tās ir tādas divas sievietes labākajos gados, vienmēr uzkrāsojušās ( ar melnām krāsotām saknēm) un vienai no viņām ir iespaidīgi leopardraksta šortiņi. var redzēt, ka dikti patīk jaunā deju mūzika. vienmēr dzied līdzi:) ejam uz body baikiem.

    zēngalviņa: viņa arī ir visur un vienmēr. un tiklīdz tiek ārā no zāles, histēriski velk dūmu pēc dūma. šķiet, ka uzšķiļ cigareti jau pie administracijas.

    tirekle: vēl viena raustīgā. kas kustās baikos tik enerģiski, ka šķiet, ka viņai atāķēsies kājas un aizripos kopā ar riteņiem.

    tuneļzilmate: dikti notetovējusies tuneļaina meitene vīriešu sporta tērpā. nu interesanta. nevar nepamanīt.

    vīrieši trijstūri: veči, kas iemācījušies bicepsu un tricepsu un attiecīgi šīs daļas arī kačā. kājas kā sērkociņi un siluets viedojas kā cilvēciņam uz vīriešu wc.

    tievkāji: puikas, kuru kājas ir tievākas par manām rokām. lūdzu paēdiet!!

    opji: veci večuki, kas vingro ļoti ilgi, ļoti lēni, ļoti svīst un bieži uz zāli ņem līdzi savu paiku. esmu redzējusi vienu, kas minoties grauž baltmaizīti.

    smirdīgie: gan vīrieši, gan sievietes, bet cīņā tomēr vīrieši ir spēcīgākā pārākuma. vai tad tiešām TĀ IR JĀSMIRD? ja cilvēks intensīvi svīst un pirms tam ilgstoši nemazgājas.. neizbēgami smaka būs baisa... tāpat arī iesvīdušas sporta kurpes, zeķes... brr. citreiz tāds perītis, ka ir jāiet uz otras zāles galu. vienreiz nenoturēšos un pateikšu, lai ciena arī citus cilvēkus, kuriem nafig to tvanu elpot.

    šļūcēji: tie ir tie, kuri uz zāli nāk zeķēs vai iešļūcenēs. var izdarīt maz vingrojumu, jo tās tupeles traucē. izskatās stulbi un ir arī.

    ''draudzenes'': meitenes, kuras uz zāli nāk spiedzošu citu meiteņu pavadībā, bet no sportošanas tur visa kā ir maz. vairāk nāk uz zāli parunāties.

    ''tenisistes'': vot šito es nesaprotu- kā var nākt uz treniņiem, trenežieriem, grupu nodarbībām tajos tenisistu šortiņsvārkos. un visbiežāk komplektā ar diezgan pamanāmu celulītu.. un tad kājas plati, kājas kopā, uz galvas utt. nu džekiem jau patīk :)

    narcisi: puiki, kas smaržo kā vijolīšdobes un lielāko daļu laika pavada skatoties uz sevi spogulī.

    pārīši: parasti situācija, kad puisis piespiedies meiteni arī vingrot, bet lielākoties laika pavada bučojoties un slaistoties.

    erasmums studenti: sporto samērā cītīgi.

    << Previous Day 2012/02/16
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba