šeit deg. uguns
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, September 10th, 2010

    Time Event
    11:46a
    man sagādā grūtības peicelties desmitos no rīta, tāpēc, ka ārpussegas ir auksts. un vēlāk akal tas būs tāpēc, ka ārā ir tumšs. brrr.

    iešu pavingrot, pastrādāt un tad redzēs , kāds noskaņojums. man vajag auskarus smukos, vot.
    7:54p
    my life
    uh , kā es šodien , gultā izklājusies, dzeršu aukstu šampanieti un grauzīšu garšīgos ( no fat :D :D hihihi) čipšus.
    cilvēkam IR jāmācās ar sevi justies baigi kruti.


    bija patīkami šodien sporta klubā, kad gāju ārā, jutos baigi pacilāta un enerģiska un tur vīrietis, kačoks, pirka abonamentu. es devu atslēgas un viņš man tā strauji iedeva kaut kādu ielūgumu uz ballīti šovakar. viss jau kruta, tikai džekam laulības gredzens. liels un masīvs. nosmējos, jo laulība laikam tiešām ir mazākie roku dzelži pasaulē. kaut gan tas nenozīmē, ka es to negribēšu. es gribēšu. tikai ir jābūt īstajam. kad kņud vēderiņā, biksītēs un mirdz acis.

    es nekad neesmu jutusies ahujennākā skaistule. sevišķi tad, kad man vēl pasaka, ka tā nav. (tu neesi skaista, tu esi simpātiska. faaaak. wdf) bet ir vīrieši, kuriem piedur. viens tāds eksemplārs man šodien sekoja veikalā. nebija smuks. brūnas ādas kurpes un džinsi.
    saskatīties gan ir forši. vienkārši apmainīties ar skatieniem. un neko vairāk. es kaut kā nejūtu sevī seksuālu gribēšanu. man šķiet, ka es mierīgi varu padzīvoties bez seksa.

    << Previous Day 2010/09/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba