The first thing i do is.. - zinas.. [entries|archive|friends|userinfo]
igotblues

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

zinas.. [Apr. 25th, 2007|09:13 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
noklausijos peetiijumu par sieveteem. peedeeja laikaa izgliitotaam sievieteem aktuaali gimeni veidot esot tikai peec 35 gadiem, kad tas esot ieveerojami par veelu. turklaat peedeejaa laikaa palielinaas karjeristu skaits, kas atsakaas veidot ilgstoshas attieciibas...
bla bla bla

un ko tad lai dara?! ja tu piedzemdee 16 gados tu esi palaistuve, ja 22 gados tu esi mulke, ja 25 gados tad apziniiga maajsaimniece, ja 30, tad beerns tevi ir paglaabis (!) un ja peec 30, tad par vecs un dumjs sieviskis!

varetu jau dzemdeet, ja valsts un tas vecis (dazreiz liekas, ka tikai spermas donora funkciju pildoshais) paruupeetos par to nabaga maaminu ar beerniem!
linkpost comment

Comments:
From:[info]lo
Date:April 25th, 2007 - 10:11 am
(Link)
runājot par sievietēm. atceros pāris gauds atpakaļ vienā lekcijā pasniedzējs jautāja tieši sieviešu dzimuma pārstāvēm: ja jūs varētu izvēlēties, jūs gribētu būt karjeristes vai mājsaimnieces. 99% stāvēja par pirmo apgalvojumu un cītīgi stāstīja, ka karjera, karjera, karjera. tikai 1% (es) teicu, ka JA es varētu, būtu mājsaimniece un nodarbotos ar labdarību un rūpētos pat visiem pārējiem ģimenes locekļiem. Bet redzi, lieta jau ir tāda, ka es ZINU, ka Latvijā tas nav iespējams ar tādu vīrieša attieksmi, kāda tā bieži ir. vīriešiem, manuprāt, sāk dikti patīk tā teorija par vienlīdzību, ja tā viņiem nāk par labu. piemēram, ja runa ir par maksāšanu, tad tiek iejaukta virnlīdzība, vai, ja ir runa par smagu maisu nešanu, tad runā par vienlīdzību, ja runā par ģimenes uzturēšanu, tad piemin vienlīdzību, bet ja zini ir runa par darba lietām, tad sieviete nedrīkstot iesaistīties, jo viņa ir kaza un neko nesaprot utt.
[User Picture]
From:[info]igotblues
Date:April 25th, 2007 - 12:22 pm
(Link)
haha, maksaashana.. mjaaa, veeljoprojaam probleemas?
From:[info]lo
Date:April 25th, 2007 - 01:16 pm
(Link)
da nē, in general.