The first thing i do is.. - Grande FINALE - foto tuss [entries|archive|friends|userinfo]
igotblues

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Grande FINALE - foto tuss [Mar. 25th, 2007|02:59 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nu ko, diivainaa kaartaa mums pieskiira fotograafa kvalifikaaciju.

vakar vareeja redzeet taadus briinumus! uz Mr B-Indi vispaar nevareeju paskatiities, jo vins patstaaviigi mani sokeeja ar saviem izgaajieniem. Binde pazinoja, ka vini vareetu dejot kopaa,jo vina veeders atrodas tieshi tur, kur nataalijai vairs nekas nav (tika veikts arii praktisks demonstreejums par sho pieneemumu, izraadijaas, ka vinam veeders tieshaam ieiet tur)...

pamanijos vismaz reizes triis ar Mr Auzinu aprunaaties par naakotnes iecereem un vina plaaniem, savukaart Aivars paspeeja auzinam izstaastiit veidu kaa vina ex-sieva palika staavoklii :)) (no coments on this one...)

Skolas vadiiba ieradaaas, pasmiiknaaja par to, ka Raimo ar Maatinu nav un apmierinaata pec paaris minuuteem klachu aizgaaja prom.. laikam pat bija apvainojusies, ka skolai netika pieskirta daavana par "smago" darbu u.c.


bet visaa visumaa - jautri pavadiits vakars. un, protams, Mr Zernovs izceelaas ar savu runu (par ko visi viesi, kas vinu redzeeja pirmo reizi bija izbriiniiti - bet taads nu vins ir). beigaas, kad muuziki ieradaas otreiz un saaka speeleet jazz, muuzika jau bija klusaaka un ne tik haotiska.

Nezin kaapeec Nataalijas viirs bija ieneemis galvaa mani sapaarot ar visiem iespeejamajiem viirieshiem..beegu cik vareeju, kluseeju labi ilgi, bet beigaas man naacaas vinam pateikt, ka vinam ir necieshami slikta gaume uz viirieshiem un lai nu vins liekas mieraa (ko vins protams, ka nedariija). bet bija jautri - dejas, dejaS un sarunas ieksha jazz ritmiem.

P.S> paldies sauliites, ka atnaacaat!
linkpost comment

Comments:
From:[info]fedrs
Date:March 25th, 2007 - 03:05 pm
(Link)
Natālija, kā izklausās, ir manā augumā. :)
[User Picture]
From:[info]igotblues
Date:March 25th, 2007 - 03:42 pm
(Link)
nju, vina ir ap 176cm, un bija veel uz papeezhiem :)
bet Binde ir mazins..un kaa jau ar tiem mazinajiem - NAPOLEONA sindroms - tur bija vien muuzikis, kas pastaaviigi visiem staastija ka vinam patiik garaakas sievietes..gribeeju paprasiit, vai shiis simpaatijas vinam izraisa fakts, ka sievietes kruutis atrodas vina acu liimenii :)
From:[info]fedrs
Date:March 25th, 2007 - 03:49 pm
(Link)
;)))