Apstājies! Ieklausies... - ?? [entries|archive|friends|userinfo]
Apstājies! Ieklausies...

[ website | Apstājies! Ieklausies... ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Jaunumi Arhīvs Domubiedri Par_mani Mana_dzeja Mājas KVD ]

?? [28. Jun 2005|21:01]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkļaujiet izteikties!

Comments:
From:[info]ninona
Date:29. Jūnijs 2005 - 11:53

Re: Tie ir meli?

(Link)
Nē, tie nav meli un neesi apmānīta. Kad sevī būsi gatava, vecā pasaule ar sāpēm, meliem, tumsu pazudīs un tevī tepat uz zemes atplauks patiesība. Ja būsi stipra savā ticībā un gaidīsi, ticēsi Dieva valstība tev atnāks.
Es atvēru acis, paskatījos un ieraudzīju skaistumu, patiesību dzīvē un neredzu nekā lieliskāka, šo visu mums radījis Dievs un devis visskaistāko. Jā pēc nāves būs vēl kas, Tu dzīvosi vietā, kur būs vislabākais no Tavas dzīves, kas tev dod laimi, priecē acis sirdi. Bet to vari sastapt arī te, TAGAD.
[User Picture]
From:[info]if
Date:29. Jūnijs 2005 - 12:35

:)>

(Link)
Tavi vārdi skan patiesi, bet to Jehoviešu nevisai. Tev taisnība, ka, ja vien Dievs to vēlas un mēs esam tam gatavi, Viņš savu valstību var radīt, gan mūsos, gan pasaules daļā, kurā dzīvojam. Bet tā godība, kura vēl būs nav mūsu prātiem. Tomēr Atklāsmes grāmatā saskatu, ka šī zeme, lai cik skaista tā šobrīd, paliks ļaunuma varā. Tiem kas tic, būs vieta citur, kur ļaunuma nebūs.
From:[info]ninona
Date:29. Jūnijs 2005 - 12:41

Re: :)>

(Link)
Pasaulē viss ir skaidrs un vienkāršs, vajag pavērties apkārt, atpazīt un nolikt visu, kur tam ir vieta. Atpazīstot ļaunumu, tu pratīsi sevī un pat tuvu sev nelaist, varbūt pat uzvarēt. Vajag tikai atvērties Dieva gaismai :)
From:[info]ninona
Date:29. Jūnijs 2005 - 12:55

Re: :)>

(Link)
Es nezinu kā tev ar informāciju no visādiem avotiem, bet varu piedāvāt šo-to lasāmu, un arī ieteikt.
Palasi cibas lietotāju Kaju - http://journal.bad.lv/users/kajs/ , varu ieteikt palasīt Ekharta Tolles grāmatas "Tagadnes Spēks" un "Tagadnes Spēka izmantošana", bet, ja nevēlies pirkt, vai meklēt bibliotēkās - varu aizsūtīt uz e-pastu iesāktu viņa trešās grāmatas tulkojumu. Ļoti interesanti, daudz laba, vienīgi nevajag visu pieņemt par patiesu.
Vispār ir ļoti daudz grāmatu, mana māsa lasa grāmatas par Jauno Laikmetu, ieteicams arī palasīt "Anastasiju", var ko paskatīties tādā lapā - http://pele.vinnijs.lv/lit_izvele.htm .
Pati gan esmu lasījusi maz, bet daudz ir spriests un runāts ar cilvēkiem, kuri lasa. Es daudz nodarbojos ar sajušanu, uzticēšanos un vienkārši mīlēšanu. Arī tas daudz atver. :)
Reiz parunāju ar vienu no jehoviešiem, tante man neko nevarēja pateikt, pienāca un apmulsa, es tā smaidīju iekšā, ka viņa teica - tu jau zini... Es gan zināju ko citu, kaut arī īsti nezināju, ka zinu... Tas bija mazāk kā pirms gada.
[User Picture]
From:[info]if
Date:29. Jūnijs 2005 - 15:32

Re: :)>

(Link)
Paldies!Pēc darbiņa apskatīšu norādītās vietas, tagad jāstrādā. :)
From:[info]ninona
Date:29. Jūnijs 2005 - 15:37

Re: :)>

(Link)
Veiksmi darbā! :)
[User Picture]
From:[info]if
Date:29. Jūnijs 2005 - 16:38

Re: :)>

(Link)
Nu jau darbiņi arī beigsies. Tajā vinnija adresē daudzas vietas nevērās vaļā. Tur jau nu gan ir no visa kā gan labas lietas (precīzāk tās kas man der), gan lietas kas man neinteresē. Ar kaju esmu vienisprātis, ka reliģija attālina no Dieva, ja tā ir tukša reliģiska padarīšana, bet tikai ticība ir tā, kas nes pestīšanu un iepēju uz mūžigo dzīvi. Ticība ir ceļš un es esmu tā sākumā, bet dažām lietām no šīm jau garām. Grāmatu gan atsūti, ja tas nav grūti. Satiksimies draugos,tur uzrakstīšu savu e-pasta adresi!