This is IT - Tukšums [entries|archive|friends|userinfo]
ibany

[ website | Small pieces of glass will make a mirror. ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tukšums [30. Jun 2011|10:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Mūzika |Queen - Somebody to Love]

Daudz kas liek atminēties, pārdomāt dzīvi. 
Tā ir arī šoreiz. 
Apstākļi lika atminēties to milzīgo tukšuma sajūtu, kas iesperās sievietē pēc aborta. Zaudējuma sajūta. Šķiet, ka tu vairs neesi pilnīga. Tā sajūta arī tiek iegriezta atmiņās kā dziļa rēta, kuru nav iespējams ne sadziedēt, ne aizmirst, lai arī cik ļoti to censtos. 

Atminējos arī video, ko man pasniedza pirms lēmuma pieņemšanas otro reizi. Kaut tas viss ir garām, asara atkal noticēja.


Laikam šoreiz varu apsolīt sev - nekad vairs šādu lēmumu, lai tur vai kas!
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]sw
Date:19. Augusts 2011 - 21:48
(Link)
kurš ar Tevi kaut ko tik šausmīgu darīja, nu, rādīja to video pirms TĀ? man šķiet, tādā brīdī sievieti labāk vispār ar moralizēšanu nemocīt, jau tā ir grūti. man pašai ir Viedoklis par to, ka, līdzko sieviete ir stāvoklī, ginekoloģes un lielākā daļa apkārtējo, kas vispār uzzina, ieiet "uķi-puķi" režīmā un sāk skandināt "bērni - tas ir labi, bērniņš mainīs tavu dzīvi", "tu tiešām negribi saglabāt? tu taču esi stipra, tu tiksi galā" pilnīgi neko par sievieti nezinot. ka bērns varbūt aplauzīs viņas plānus uz vairākiem gadiem, ievilks attiecībās, kuras viņa negrib turpināt, padarīs viņu par vientuļo māti, kam viņa galīgi nejūtas stipra un gatava utt. tikai liekas asaras un murgi naktīs no tā, bet viņi to nesaprot, misionāri, ibio.
atvaino, sanāca gari, bet bija, ko teikt.
[User Picture]
From:[info]ibany
Date:21. Augusts 2011 - 19:54
(Link)
tas bija veids kā mani mēģināja atrunāt mīļotais vīrietis. jā, bet tev patiesi ir taisnība, ka ie brīži, akd nav īstais laiks šādam lēmumam.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:21. Augusts 2011 - 20:50
(Link)
arī manā pieredzē vīrietis ir bijis viens no lielākajiem atrunātājiem, kas šķiet pat mazliet dīvaini, jo parasti taču sievietes iefano par bērniem vairāk. dīvaini tā. ehh, lai nu kā.