mākoņa sviesta cibiņa - Komentāri

About Komentāri
Dienas pērle13. Decembris 2005 - 08:46
Ar 2006. gada 1. janvāri VID metodiskie norādījumi zaudēs savu spēku attiecībā uz trešajām personām; uzņēmēji cer, ka tas neradīs vakuumu, haosu un problēmas biznesam.

"...Pastāv ideja pašreizējos VID metodiskos norādījumus aizstāt ar skaidrojošajām vēstulēm, kurā konkrētam uzņēmējam apraksta kārtību, kā un kas jādara. Līdz ar to, ja uzņēmējs var uzrādīt VID kontrolētājiem VID skaidrojošo vēstuli, pēc kuras veicis aprēķinus, tad nekādu uzrēķinu nevar būt, norāda A. Dābols. ..."
"Jo vairāk uzņēmumi vērsīsies tiesā, lai atrisinātu nodokļu strīdus, jo lielāku vienveidību var panākt nodokļu likumu interpretācijā, pārliecināta Z. Elksniņa - Zaščirinska."

Dienas Bizness
Atņems špikerus
Publicēts: 13.12.2005
Autors: Māris Ķirsons, kirsons@db.lv, 7084410


Ja man šodien piedāvātu kļūt par Abudabes pilsoni, es piekristu neminstinoties.
Izdodam nevienam nesaprotamus likumus. Tad, lai tos tomēr kāds saprastu, izdodam metodiskos norādījumus. Tomēr beigās aptrūkstas iemeslu, lai uzņēmējus paņemtu pie dziesmas, atceļ tos. Un tagad? пиши письма.
Tagad likuma vienotu izpratni veidosim caur tiesvedību. Dod dies, lai kādam tiesnesim nebūtu kritiskās dienas tai laikā. Savādāk nāksies izdot noteikumus "Noteikumi par administratīvās tiesas nolēmumu datubāzes pielietošanu" un "Noteikumi par procentuālās attiecības aprēķināšanu, gadījumos, kad lēmumi līdzīgās tiesās atšķiras".
Ā, un vēl izveidosim papildu 500 darbavietas VID struktūrā, lai lasītu un atbildētu uz uzņēmēju vēstulēm.
Un vēl tikpat tiesnešus, kurus vajadzēs apmācīt īpaši nodokļu jautājumos.

I don't like them or smth?
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba