mākoņa sviesta cibiņa - Komentāri

About Komentāri
Aušvica, ibio.4. Septembris 2005 - 00:10
nez kāpēc neviens neprasa - nu kā tad tev šodien gāja?

FORŠI!!!

man TREŠO reizi jāklausās par Maslova piramīdu. Tagad gribu atrast to, kurš man iestāstīja, ka pēc maslova neviens neko vairs nemāca, ka es esmu atpalikusi kā tāda Morla no "Neverending Story".

joprojām profesori, bailēs, kur izdevēji liks iebāzt baķiem izdotās mikroekonomikas grāmatas, cenšas notirgot tās studentiem. aši spaidot anykey prezentācijai, ka cilvēks pat virsrakstus nepaspēj pierakstīt, saldā balsī atgādina, ka to visu var atrast grāmatā.  cenas cēlušās. Ja Nešpors ievāca "brīvpratīgos" ziedojumus 2,50 pretim iedodot pabriesmīgas kvalitātes brošūru, tad Škaparam jau vajag 5 el es, bet grāmata toties lielāka. nāk prātā reketa ziedu laikos tik populārā ķieģeļa pārdošana...

uz visu faķi ir viens nožēlojams kafijas automāts, uz kuru ir rinda, ar kuru būtu lepojies katrs dzērienu veikals gadus 20 atpakaļ.
halloo, te cilvēki cēlušies sestdienā septiņos, un kafiju nevarēs dabūt???

auditorijā, kas paredzēta ~100 cilvēkiem, ir atverami divi mazi vēdlodziņi. Ietaupījām uz logiem.

cyku латыши

izaugšu liela, būšu gudra, uztaisīšu universitāti, kur katrs varēs PATS SEV SALIKT PROGRAMMU! kur nebūs cilvēkam 3 reizes jāliek eksāmens mikroekonomikā.
man pilnīgi pie pakaļas, ka kursā ir arī mediķi, pedagogi. manis pēc kaut izcirtēji. ja cilvēkam ir bakalaura grāds un viņš nezin Maslovu, lai iet un uzdanco mazurku.

so, what else is new?
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba