mākoņa sviesta cibiņa - CV

About CV

Previous Entry CV11. Feb 2004 @ 14:19 Next Entry
atkal pa ilgiem laikiem saskāros ar darbinieku meklēšanu.
nemaz nerakstīšu vecas čāčas apcerējumu "Kad mēs augām, attieksme bija cita!" par jauniešu ambīcijām bez mazākā zināšanu seguma un prasībām pret darba devēju.
lai piedod man tie cilvēciņi, par kuru CV uzjautrinos, bet nu ir jābuut pataloģiskam idiotam, lai uzrādītu CV ~10 darba vietas... nepilnos 3 gados... vai arī lai norādītu pilnīgi visu, ko vien var. es nezinu, vai ir lietderīgi uzrādīt iemaņas darbā ar motorzāģi "Partner", ja pretendē uz pārdevēja amatu. vēl jau man patikās tādi CV, kas turpat meilā samesti galubeigās izskatās pēc Rimi iepirkumu saraksta uzmetuma.
ar labpatiku konstatēju, ka tehnoloģijas attīstās. nu jau arī meilā pievienojam fotogrāfijas! fotogrāfijas... viena jaunkundze pievienojusi kādas 5, tupus rāpus un aicinošu skatienu... māksla laikam. kronis visam tomēr bija meitietis, kurš iesūtījis bildi, kurā viņa stāv "visā garumā" pie kādas mājas. pēc pirmā acu uzmetiena likās, ka kāda lauku skola, sāku pētīt plāksnīti uz minētās mājas. plāksnīte vēstīja "Straupes narkoloģiskā slimnīca"...
Oma: sleepy
Skan: Yaputhma Sound System - Lonely
(m?)
From:[info]girts
Date: 11. Februāris 2004 - 15:46
(Link)
Veel noteikti tam visam klaat ir pielikts saraksts ar prasiibaam :)
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 11. Februāris 2004 - 15:52
(Link)
ja godiigi, neko citu vairs par vinju neatceros, jo atlikusho vakara dalju pavadiiju hihinot, liidz ar to aizmirstot paareejaas detaljas :)
From:[info]girts
Date: 11. Februāris 2004 - 16:00
(Link)
Par to Straupi ir labs :))
[User Picture Icon]
From:[info]snake
Date: 11. Februāris 2004 - 20:41
(Link)
nu bet kapeec gan neuzraadiit visas darba vietas? Varbuut tas ir kaads unikaals cilveeks, kursh visu zin un var, vienkaarshi ar darba deveejiem neveicas :-)
Un par taam iemanjaam - taapat. Varbuut paardeveejam arii nenaaksies to izmantot, toties administraacija varees ar lepnumu pazinjot, ka vinju darbinieki pat ar motorzaagji profesionaali apejas :-)
(m?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba