2.1.

« previous entry | next entry »
Sep. 14., 2017 | 06:56 pm

Kaut kad sen es gribēju pastāstīt, kā atmetu smēķēšanu, bet tas laikam ir interesanti tikai man pašai. Turklāt vienā no piektdienu dzerstiņiem kursa meitene man piedāvāja cigaretes ar krustnagliņu garšu, and you can't say no to that shit.

**
Man ir kursabiedrene rudmate un es pēdējā laikā par viņu domāju nedaudz vairāk nekā pienāktos par random kursabiedreni. Nevaru saprast, vai es gribu, lai viņa ir mana labākā draudzene; varbūt vienkārši gribu būt tāda kā viņa; or maybe I'm just having a crush like no other, literally. Tas pēdējais variants manu prātu nodarbina visvairāk, jo, nu, kā? Ko? Did youtube make me bi?
Lekcijās mēs sēžam blakus un lielu daļu manas mentālās enerģijas patērē centieni izturēties normāli. Sajūtas gluži kā no pamatskolas, kad jutu nesaprotamu vilkmi pret visādiem klasesbiedriem, vēl ne īsti seksuālu, drīzāk 'please like me' un 'I want to be your special friend', kad jebkura saziņa tiek analizēta līdz pēdējam. Skolas piektdienbārā viņa bija ļoti skaļā sajūsmā par manu ierašanos un gribēja, lai sēžu tieši viņai blakus, tomēr pirms sāku apsvērt, ko tas nozīmē, viņa paziņoja, ka dzer jau septīto tuborgu.
Ar kursa meitenēm bijām ciemos pie viņas un nedaudz iebuhājām cidoniju šņabi. Vienā brīdī viņa paņēma ģitāru un sāka spēlēt un dziedāt visu ko, piemēram, Avrilu, Imagine Dragons u.c. popsu (šķībi un greizi dziedāju līdzi, kā arī atskārtu, cik ļoti man pietrūkst mūzikas ballīšu ar Rīgas draugiem). Tad viņa izvilka ūdenspīpi, cigaretes un zāli. Pēc brīža es jau rullēju džointu (.....truly not an expert), vēl pēc brīža pīpēju cigareti uz balkona. Pēc pārliecinoša bezcigarešu gada šī situācija spēja mani psiholoģiski salauzt. Vēlme parādīt, cik ļoti edgy af es esmu, uzvarēja racionālo 'moš nevaig pīpēt'.
Atceros, ka pēc tam naktī reibuma sapnī bija vakara turpinājums divatā, bet neatceros, kāds, visu laiku modos un atkal centos aizmigt, lai atgrieztos sapnī un noskaidrotu, kas īsti notika un vai tiešām un vai var būt?
Kopumā interesants domu mežģis bez praktiskas nozīmes, jo, nu, what the fuck is attraction and what the fuck is gender.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {0}