Februāris 21., 2015


[info]honeybee10:36
Tātad loha atskaite par Manonu Lesko

Par labo:
1. Visa tā postanovka (dekorācijas, tērpi, sižeta interpretācija) = WIN, no tā meksikāņu seriāla, kas ir oriģināls, viņi ir paņēmuši pašu svarīgāko dilemmu un izspēlējuši tādā elegantā, viegli atsvešinātā versijā, "this is not about sex, it's about love", ļoti patīk
2. Video pēdējā cēlienā = WIN, pirmo reizi redzu video, kas labi strādā izrādē, nevis rada iespaidu "aktieri nemāk spēlēt" vai "bļin, viss tik garlaicīgi, ka labāk būtu ķini skatījušies" (es gan pēc pirmajiem pāris video-izrādes apvienojumiem pārstāju iet uz teātri, tā ka neesmu kritērijs) (vispār viss pēdējais cēliens bija totāls WIN)
3. Uztaisīt sievieti, kas nemāk dziedāt, par vājdzirdīgu, un likt viņai sarunāties žestu valodā = almost there (džīzas, viņa taču varēja visu izrādi skraidīt apkārt un komentēt, nejaucoties mūzikā! vai vismaz būt nevis "vājdzirdīga", bet "nedzirdīga" un to arī izspēlēt... bet nu es pieņemu, ka tas bija tāds pēdējā mirkļa lēmums)

Par slikto:
1. Ciest nevaru, kad divi cilvēki tipa bučojas, bet patiesībā kliedz viens otram sejā. Un skaļi.
2. Aizlūstošā balss operā ir kā izsaukuma zīme romānā - to drīkst izmantot tikai vienreiz. Un reku Murats nodziedāja riktīgi labi bez šitā "vēēē, es pilnīgi nevaru padziedāt, cik man grūti". (Bet nu nav tik traki, pa visu izrādi balss aizlūza tikai kādas 4 vai 5 reizes, un "āāāā es dziedu ōōōōōperuuuuu!!!!" bija tikai kādas 3 reizes, kas droši vien ir pieņemami.)

Par patīkamo:
1. Forša tomēr mūzika
2. Es nezinu, cik tas ir netipiski, ka operā aktieri jēdzīgi tēlo, bet nu šitajā bija okei (jāpiezīmē gan, ka aina "sēžu uz saliekamā krēsla ar muguru pret zāli" bija daudz stilīgāka nekā aina "izmisumā dauzu rokas pret grīdu", bet nu then again bez tās dauzīšanas varbūt arī tā sēdēšana nebūtu tik laba)

Par nepatīkamo:
1. Besī ārā starpbrīži
2. Besī ārā knosekļi un klepotāji, especially besī ārā, ja knosās tā, ka tu, cilvēks, pusi no intermeco domā "hmmm, vai tas onkulis man tur blakus onanē, skatoties uz brašajiem cietumsargiem, kas defilē pa skatuvi, un, ja viņš tur onanē, tad bļeģ ko man izdarīt, lai viņš ātrāk beigtu?"

Bet nu sausais atlikums = ļoti pozitīvi.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba