Decembris 19., 2013


[info]ulzha14:40
+1 par klasisko glazūru. Cukura karamele, cik mēģināts, pilnīgi nejēdzīgi lēni cietē, un dubultpilnīgi nejēdzīgi atkal atvilgst pēc laika istabas mitruma vai tml. ietekmē.

Līkumus prātīgi aptēst ar nazi. Dizaina gļukus, nezinu... varbūt vienīgi dubultprātīgi aptēst ar nazi :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba