Oktobris 17., 2013


[info]honeybee22:56
nu nav jau tā, ka es ietu ar cirvi pakaļ ikvienam, kas manu grāmatu noliek uz 5 minūtēm :D man arī ir tā, ka es nolieku malā tipa "lai absorbētu", bet arī tas signalizē par dabisku "pauzi" tekstā - ko nevar noteikt un izanalizēt, kas ir pilnīgā zemapziņas līmenī - un attiecīgi man kā autoram ir svarīgi to zināt. vai, iespējams, mirkli, kurā tu jūti, ka autors šas, šas sačakarēs noskaņu/kļūs garlaicīgs un tāpēc baidies lasīt tālāk.

vārdsakot, mani vairāk interesē, kā tas darbs iedarbojas uz zemapziņu (ko faktiski var noteikt tikai pēc tā, kurā brīdī cilvēks sāk lasīt pa diagonāli vai noliek grāmatu nost), nevis tas, kā cilvēks pēc tam to racionalizē un salāgo pats ar savu identitāti.

un ir stipri vieglāk saprast "noliku grāmatu nost punktā xx" - uztaisīt savu analīzi par to, kas šajā punktā ir izdarīts nepareizi vai nav izdarīts vispār - saprast, vai to ir iespējams izlabot,
nekā izlasīt racionālu apsvērumu - saprast, kurā brīdī es esmu (ja vispār esmu) kaut ko izdarījusi ne tā - saprast, vai tas ir jālabo (t.i., vai labojums iet šķērsām manam priekšstatam par grāmatu) - vai tas ir individuāla problēma vai globāla problēma - un vai tas ir dīlbreikeris vai nav.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba