Marts 22., 2012


[info]honeybee10:30 - I have a dream
Pavisam nesen klajā laista grāmata "Normāls cilvēks. Īsa instrukcija". Iemācieties pastāstīt par sevi neieinteresētam klausītājam tā, lai jūsu stāsts būtu atklāts, nedaudz smieklīgs un vienlaikus dziļdomīgs! Grāmatā iekļauts normāla cilvēka dzīvesstāsts (bērnība, jaunība un brieduma gadi), iekļaujot gan tipiskas psihotraumas (atbilstoši psiholoģiski apstiprinātām traumatiskām atskārsmēm, pazīstamai literatūrai un filmām), gan standarta veidus, kā runāt par labo un gaišo savā dzīvē. Uzzināsiet, kādas ir tipiskas cilvēka mūža krīzes, ietverot laulības krīzi un trīsdesmitgadnieka krīzi. Atklāsiet, kas ir ekonomiskās grūtības un kā par tām runāt, izraisot izpratni un cieņu. Uzzināsiet, kas ir mīlestība un kā par to runāt, sniegt padomus un atzīties tajā, kā arī par dzimumu lomām mūsdienīgā sabiedrībā jeb "kā būt sievišķīgai sievietei vai vīrišķīgam vīrietim, vienlaikus radot moderna, aktuāli domājoša cilvēka iespaidu". Apgūsiet pareizas attiecības ar ģimenes locekļiem, bērna un vecāku mīlestības izpausmes, kā arī sociāli optimālu reakciju uz traģiskiem notikumiem ģimenē. Atsevišķa nodaļa runā par seksu, īpaši pievēršot uzmanību veselīgam seksam un tā interpretācijām. Uzzināsiet arī visu par darba vidi - konkurētspēju, intrigām un flirtu, kas palīdzēs iekļauties kolektīvā, esot līderim.
Grāmata veidota, apkopojot stāstus no sabiedrībā atzītām personībām, tādējādi piešķirot plašu moduļu klāstu katram sarunu tematam. Izmantojot piedāvātos moduļus, Jūs varēsiet patstāvīgi izveidot unikālu normāla cilvēka stāstu, ko atklāt saviem draugiem, nejaušiem paziņām un citiem ne pārāk ieinteresētiem subjektiem. Piemērots arī darbam ar patiesi ieinteresētiem sarunu biedriem.

Sagatavoti arī īpašie pielikumi individuāliem dzīves ceļiem, piemēram, populārais "Intelektuālis", pamācošais "Latviešu rakstnieks", specializētie izdevumi "Gatera strādnieks", "Filosofijas 1. kursa students" un citi. Sociālajā dienestā par simbolisku samaksu var iegādāties arī moduļu kopu "sabiedrības padibene", psihologu, psihoterapeitu un psihiatru kabinetos pieejams instrukciju klāsts "Psihiskās slimības. Tipiski simptomi, sapņi un traumatiskas pieredzes, kuru izstāstīšana atvieglo diagnozes uzstādīšanu, atbilstošu sarunas virzību, kā arī, pēc klienta izvēles, atbilstošu medikamentu receptes izrakstīšanu". Pieejams arī kontraversālais izdevums "Normāls autsaideris un sabiedrības nesaprastais". Aizraujoši izdevumi sniedz dziļāku ieskatu veģetārisma/gaļēšanas diskusiju spektrā, kā arī īsi analizē populārākos literatūras un filmu paraugus atbilstoši to vispārpieņemtajai nozīmei. Sagatavošanā atrodas arī dzīvespriecīga un krāsaina bilžu grāmata "Normāls bērns", kas noderēs, lai informētu un izglītotu pašus mazākos lasītājus.

Grāmata paredzēta plašam lasītāju lokam, tai ir terapeitiska un nomierinoša iedarbība. Normāli lasītāji spēs identificēties ar grāmatā lasāmo, bet cilvēki ar atsevišķām nenormālas pieredzes vai attieksmju epizodēm spēs bagātināt sevi, apgūstot normālu cilvēku sarunu tematus, tā pilnvērtīgi piedaloties sabiedrības dažādošanas procesos.

Grāmata pieejama visās Latvijas grāmatnīcās un pasta nodaļās.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba