Februāris 16., 2012


[info]pikaso23:14
uij. pirmais punkts bija tieši viens no kuriem gribēju minēt, ka man neko īsti nenozīmē, t.i., ja tā ir asinsradniecība. tā manā dzīvē pierādījusies kā vistālākā iespējamā cilvēku sasaiste, drīzāk atgrūde pat.
otrais un ceturtais gan man sagādātu nopietnas problēmas. bet arī pārbaudīts, ka daudzreiz labāk ir mīlēt un cienīt no attāluma.
trešais - atkarīgs no biroja lieluma, telpiskā izkārtojuma un daudz kā cita, lai būtu atrodama iespēja izvairīties arī no tā.

bet es vispār neesmu sociāls un jūtās tuvs cilvēks. ja intuitīvi jūtu, ka šādas situācijas ir iespējamas, kur nepieciešamas piedošanas un rodas sirdssāpes - atkāpjos un izjūtu attālināti. tāpat, manoties pašam, mainās jūtas, mainoties otram, arī mainās jūtas. un cilvēki nāk un iet. es pati arī. tas diemžēl neizslēdz sāpes, bet..
nezinu par laimi vai par nelaimi ilgtermiņā, bet sāpinošās situācijas man uzreiz, nezaudējot mīlestības/cieņas/tml jūtas [vismaz uz kādu laiku], ieslēdz atkāpšanās/distances/atsvešināšanās momentu. it kā esmu daļēji klāt, bet būtībā neesmu.
ai, nemāku to visu sakarīgi izskaidrot.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba