Marts 27., 2003


[info]honeybee14:06
mnja. pārskatīju savu viedokli par disklaimeru nepieciešamību vai smieklīgumu.
no domas, ka cilvēks nevar uzrakstīt to, kas nav viņā, neatkāpjos.
bet, sasodīts, vai tiešām nav iespējams saprast, ka cilvēks nav tikai tas, kas ierakstīts žurnālā? tas, ka jūs neredzat, kā es skrienu ar galvu sienā un asinis spļauju, un kā es šaubos par savas patlabanējās eksistences pašiem pamatiem, nenozīmē, ka tas nenotiek, es vienkārši nerakstu par to savā žurnālā vai vismaz nedemonstrēju to visiem.
labi, ok, mani nejaušu cilvēku nejauši izteikumi nespēj īpaši satraukt. bet nu anyway vērtēt cilvēku (un - vēl jo vairāk - viņa tābrīža emocionālo stāvokli) pēc viņa žurnāla ir tāds diezgan smieklīgs pasākums, jo ne tuvu ne visi prot un vēlas šo emocionālo stāvokli adekvāti izpaust.

tiem, kas tankā:
tas, ko tu esi ierakstījis savā žurnālā, skaitās. Ir muļķīgi un gļēvulīgi apgalvot, ka "tas nav pa īstam". Bet arī tas, ko tu neesi ierakstījis savā žurnālā, skaitās. T.i., pēc žurnāla ierakstiem mēs varam spriest par cilvēkam piemītošajām iezīmēm, bet mēs nevaram neko zināt par viņam nepiemītošajām iezīmēm (jo mēs tās neredzam), un nevaram runāt arī par to, kādās proporcijās šīs iezīmes ir sadalītas.

// ehh, būtu man AB+ asinsgrupa... tev ir?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba