Aprīlis 28., 2011


[info]honeybee18:04 - Re: Normāla izdevuma uzdevumi
problēma ar šo shēmu ir tāda, ka,
pat ja ir pietiekams skaits autoru, kas grib publicēties par velti (teiksim, tā paša prestiža un Gaismas Nešanas vārdā - lai arī reāli nu neraujas jau tik šausmīgi tie labie autori pēc publicēšanās, tas ir vairāk diletantu lauciņš),
jebkuram literāram izdevumam, arī portālam, ir nepieciešami vairāki redaktori, kas pieskata darbu kvalitāti un izsijā ārā draņķīgos (vitāli nepieciešams prestižam) plus dizainera/programmētāja darbs (tas tāpēc, lai tā tauta pēc gaismas tiktu) plus kaut minimāli ieguldījumi mārketingā (lai tā tauta par to gaismu uzzinātu) plus vēl visādi tehniskie izdevumi. Daudzi no nosauktajiem ir reāli ikmēneša izdevumi un pēc definīcijas nevar būt brīvprātīgo darbs (jo ir pusslodze/pilna slodze, katru mēnesi - to neviens nevar pavilkt darba starplaikos un kā sanāk).

Bet reāli jau prasīs tie autori honorārus, un ir pelnījuši. Bezatlīdzību www.istaliteratura.lv pēc nedēļas kļūtu par histērisku peršu kaldinātāju blogu un bāzētu savu Drāmu uz "āāā, nu vai tad jums grūti mani publicēt, cik tad tā vieta uz servera maksā?!"

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba