Jūnijs 9., 2009


[info]honeybee08:30
Biju uz jauno Star Trek un piedzīvoju vienu no retajām reizem mūžā, kad filma mani nemērā izbesīja (tieši izbesīja, nevis uzjautrināja) ar TSTL sindromu ("Tā, tagad uzspridzināsim šito te urbi... ujbļin, visas bumbas bija pie tā viena džeka, kurš nosvila liesmu strūklā!") un nenormālāko seksismu. Par seksismu brīnos jo īpaši, jo parasti mani tas nerausta ne vismazākajā mērā.
Šeit pa visu scenāriju bija četras sievietes, divas no tām Mātes un divas Starfleet Jauniesauktās.
Māte nr.1: kamēr viņas vīrs, pagaidu kapteinis, pavada pēdējās 12 savas dzīves minūtes, glābjot 500 cilvēkus, viņa šīs 12 minūtes pavada Nenormāli Briesmīgās Dzemdībās, kuru laikā nemitīgi jākarājas pie telefona un jāpļāpā ar šo pašu baisi aizņemto vīru, zāģējot viņu ar "Tev būtu jābūt pie manis!!! Es bez tevis nevarēšu to izdarīt!!!!"
Māte nr.2: nenormāli kretinē savu dēlu, pielabojot viņa krādziņu, un nākamajā tikšanās reizē izpilda savu misiju filmā, pofigā nobeidzoties
Stārflīta beibe nr.1: pišas ar Kirku, nepapūloties novilkt ne apenes, ne krūšturi
Stārflīta beibe nr.2: pofigā flirtē ar sešiem džekiem vienlaicīgi un nenormāli brīnās, ka tas beidzas ar kautiņu; bučojas turboliftā; labprāt bučotos turboliftā, bet visiem pofig.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba