Janvāris 28., 2009


[info]honeybee23:01 - Twiligt, atzīšanās
Vot šito Twilight es nelasīšu vismaz tik ilgi, kamēr hajs nebūs noskrējis da kamēr pati nebūšu tikusi pāri personīgajai škrobei.
A personīgā škrobe tāda, ka pēc reklāmām pašās pirmajās pēcizdošanas dienās (nu, tur PAVISAM neparasta un AIZLIEGTA mīlestība lalala) es biju jau izdomājusi, ka stāsts ir par diviem slimīgiem bērniem, brālīti un māsiņu, kas, vecāku pamesti novārtā, jau kopš 9-12 gadu vecuma viens otru pa kluso drāž, šīm attiecībām kļūstot arvien ciešākām un sarežģītākām (kā jau incestam pienākas), un, lai arī man tas likās diezgan lēts triks, tomēr es iztēlojos, kā būtu, ja šitā grāmata būtu sarakstīta bez dzīšanās pēc perversitātes par katru cenu un vairāk runātu par bērniem un mīlestību nekā asinsgrēku.
Nuvot, un ap to laiku, kad es jau biju gandrīz izlēmusi, ka tomēr pa kluso tas incestuālais dižpārdoklis jāpalasa, uz ekrāniem parādījās filma un es izlasīju Naumaņa recenziju, un sapratu, ka visa šitā skaistā stāsta vietā ir kautkāds vampīrgabals.

Un tagad man vēl piedevām pie visa jāpagaida, kamēr noskrien jūsu, cienījamās kundzītes da jaunkundzītes, ieraksti par tēmu, a to man rodas sajūta, ka tā krēsla vispār neko nepasaka par vampīriem un nekāda action tur arī nav, tikai tāds pārziedējušu pusaudžu masturbējamgabals ķieģeļa apjomā. Un ar ķieģeli rokās tak briesmīgi neērti masturbēt, ta i izpurgāt vampīrstāstu, pataisot to par drebelīgu romanci, būtu tāpat kā uzrauties uz kārtējo potera sēriju, kas sastāvētu no vienas vienīgas elsošanas da pārgribēšanās un vienīgā burvestība būtu kādas grūpijas realizēta Potera guļamistabas durvju atmūķēšana; karaļa zīmogs, protams, ļoti labi klapē riekstus, bet tik un tā kautkāda vilšanās sajūta.
(Kas interesanti, tad potenciālās masturbējamgrāmatās, kurās masturbējamainas nav iekļautas, man tādas vilšanās sajūtas nav. Lai arī, taisnību sakot, tagad tā īsti pat nevaru nosaukt piemēru. Pulmana Dzintara nazis varbūt. Un tas pats Poters, bet par to tā īsti roku uz sirds nevaru likt, jo priekšpēdējā grāmata man tomēr sagādāja vilšanos. Bet vroģi bi ne tāpēc, ka Umbridžas kundze neizmantoja visas situācijas sniegtās iespējas. :))

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba