Februāris 16., 2005


[info]honeybee12:06
Bet nopietni - kāpēc tik daudzi ļautiņi kontaktējas ar cilvēkiem, kas viņiem nepatīk? Nevis reizi divos mēnešos - kaut kādu ārēju apstākļu dēļ - bet regulāri?
Kāpēc ir tā, ka cilvēki skaitās draugi (?), bet, tikko otra nav klāt, tā uzreiz sākas paņirgāšanās par šo personāžu?
Garlaicība? Vēlme paturēt savā tuvumā cilvēku, kuru tu kaut kādā veidā ietekmē?

Jā, ja ir situācija, kurā cilvēks tev ir vienaldzīgs vai pat nedaudz pretīgs, bet tu viņā izraisi ļoti spēcīgas (vienalga, pozitīvas vai negatīvas) emocijas, tu šo cilvēku paturi savā tuvumā? Negribi viņu pazaudēt nevis tāpēc, ka šis cilvēks tev kaut ko nozīmētu pats par sevi, bet tāpēc, ka tev ir nepieciešama apziņa, ka tu vismaz kādu spēj ietekmēt? (Vai tu šīs attiecības uztver kā atkarību ne tikai no otra, bet arī no savas puses?)

Vai arī situācija: cilvēks A ir bijis ļoti pieķēries personai B, un B ir pamatīgi nodarījusi A pāri. A atlabst no trieciena, un šajā brīdī viņam paveras iespēja atkal veidot attiecības ar B. Vai tu viņa vietā atjaunotu attiecības tikai tāpēc, lai pierādītu to, ka vari noslaucīt kājas pret personu B, pazemot viņu tāpat, kā viņa pazemojusi tevi? (Cik ilgi šis cikls turpināsies - ņemot vērā to, ka B pēc tam varētu gribēt atkal pazemot A?)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba