Novembris 1., 2004


[info]honeybee21:48
pa ilgiem laikiem iegāju delfu sieviešu sadaļā. labāk to nebūtu darījusi. izlasīju šito te tekstiņu un konstatēju, ka kārtējo reizi gribas visus psihologus triekt pret sienu. sieviete, protams, arī gudra kā cirvis, bet psiholoģe viņu pārspēj visos punktos.
vai arī es kļūdos un sievietei tiešām vajadzētu dzīvot kopā ar vīrieti tāpēc, ka viņš atzīst viņas spējas dziedāšanā un grāmatvedībā? OK, pamīlēties var, pablandīties apkārt, savākt alimentus galu galā, bet kopdzīve tikai tāpēc, ka "viņš mani izvēlējās"? kopdzīve ar cilvēku, kurš neuzskata tevi par pietiekami krutu, lai kāds cits vīrietis tevi varētu novērtēt?

hmmmm, es arī varētu izvēlēties kādu vāji motivētu naida objektu: nevis gejus, ebrejus, nēģerus vai pokemonus, bet sievietes, kuras jūtas nevērtīgas, ja viņām nav blakus dajebkāda vīrieša. apšaut viņas visas? (vēl tikai jāizdomā, kāds ir atbilstošais idiotisma etalons vīriešu galā. ar piezīmi, ka dažiem vīriešiem tomēr būtu jāizdzīvo ;))

UPD: tā psiholoģe ir vienkārši dievīga. izlasiet šito tekstu. Ja tavs vīrs labprātāk drāž zivis nekā tevi, tas nozīmē, ka viņš cenšas saglabāt laulību. :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba