Aprīlis 5., 2004


[info]honeybee12:10 - m., blje

mana miilestiiba ir narcisma augstaakaa pakaape. narcisms, aizmirstot pashai sevi.

ES esmu taa, kas no taa visa guust labumu. ES rakstu dzejoljus, ES rakstu staastus, ES juutu un sapnjoju, ES maacos kluseet un formuleet sevi, ES atrodu dziiviibu, ES maacos neuztraukties, ES esmu ieguvusi savaam domaam aatrvilciena cieniigu paaatrinaajumu. un, ja "uz katru kaajaam ieto juudzi / sirds noiet devinjas", tad taa ir MANA sirds.
bet ko es dodu? neko. Es esmu Donijs Smits no Magnolijas, "I am full of love and I don't know where to put it". Cik es speeju iedot? Un ko? Lauskas, drumstalas. Mans naids iedotu desmitkaart vairaak kaa mana miilestiiba. Naidu tu vari noliegt, naidam tu vari oponeet. Ko tu dariisi ar miilestiibu?
"Es tevi miilu." - "Paldies par komplimentu."
"Es tevi miilu." - "Man tevis zheel."
"Es tevi miilu." - "Nafig tev man to jaasaka?"
Un patieshaam, nafig, nafig man jaasaka, ka es kaadu miilu, ja manas juutas noiet pilnu apli un gandriiz bez energjijas zudumiem (energjijas ATDOSHANAS kaadam; tam, kam galu galaa tas viss ir paredzeets) nonaak atpakalj pie manis?

un taa visa, protams, ir mana vaina. ES neprotu to dariit, ES, ES, ES. ES, kas pati sevi neatceros. ES, kas visa esmu paarceelusies telpaa, kas kopiiga mums abiem, paarceelusies tik intensiivi, ka esmu izgruudusi no taas arii vinju.

Ich bin in mich verliebt; lai ko es arii nedariitu, lai kaa es to visu nesauktu. VINJSH vai DIEVS, vai CILVEEKI, vai kas tik veel ne. Taa ir tikai gigantiska masturbaacija, kuru es uzskatu par pilnveertiigu seksu, tik pilnveertiigu, ka nekaads sekss nafig nav vajadziigs.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba